Aktywne Wpisy

Marek_Tempe +15

Larsberg 0
Coś jest bardzo nie tak z tą grą. Obraz w ruchu nie jest płynny pomimo wyskiego fps.
Zobaczie jak wszystko drga i przyskakuje podczas sterowania kamerą za pomocą myszy.
Nie wiem jak to wygląda u was ale dla mnie ten tytuł jest obecnie niegrywalny na PC.
Grałem już w kilka produkcji na Unreal Engine 5 i miały swoje bolączki ale takiego barachła technicznego to jeszcze nigdy nie widziałem.
#thebloodofdawnwalker #
Zobaczie jak wszystko drga i przyskakuje podczas sterowania kamerą za pomocą myszy.
Nie wiem jak to wygląda u was ale dla mnie ten tytuł jest obecnie niegrywalny na PC.
Grałem już w kilka produkcji na Unreal Engine 5 i miały swoje bolączki ale takiego barachła technicznego to jeszcze nigdy nie widziałem.
#thebloodofdawnwalker #

#rozwojosobisty #wychodzimyzprzegrywu #gownowpis #chwalesie #zalesie
Mirki w wieku prawie 28 lat zaczynam od 0. Z małej wsi wyprowadzam się do miasta wojewódzkiego. Wynająłem pokój, mam dwóch współlokatorów na mieszkaniu. Kasy starczy mi na 3 miesiące więc mam czas by znaleźć jakąś robotę.
Tak jakoś się to potoczyło, że utknąłem w bagnie na długo ale czas zacząć żyć. Próbowałem coś zmienić na miejscu ale to się nie da. Trzeba się wyrwać ze starego środowiska. Latami nic się nie działo u mnie, tylko robota i komp, od 4 lat nie byłem na wakacjach dłuższych niż 3 dni bo nawet nie czułem potrzeby.
Do zmiany zainspirowała mnie książka hrabia Monte Christo gdzie jak bohater czułem się że 10 lat jestem w więzieniu. Co prawda nie mam milionów po wyjściu ale czuję potrzebę rozwoju i zmiany, porzucenia dawnego siebie. Dało mi to myśl, że nie jest za późno a im dłużej czekam tym gorzej. Dawno nie czułem się tak dobrze
Pozdro
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban