Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 46
W skrócie: To jest ta panna której Mokebe ze 3-4 lata temu wyczarował dziecko i uciekł. Wczoraj napisała, że rasizm NIE MOŻE dotyczyć białych (oczywiście z takim poczuciem wyższości, dobierając słownictwo jakoby cieszyła się, że ona może pokazać nowe odkrycie nie do obalenia).
Ciekawe czy po ujrzeniu podglądu wiadomości (w komentarzu) to odpala się jej miernik wyjący, że OBRAŻAJOM.

#bekaztwitterowychjulek
Twinkle - W skrócie: To jest ta panna której Mokebe ze 3-4 lata temu wyczarował dziec...

źródło: comment_1603127210SxmUJFpKhn5Fz479tXZp1J.jpg

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@77023: Nie wiem, czy to ta, ale jest wpisana w dziennik absolwentów liceum (rocznik '09-'12). Podejrzewam, że 27 lekko będzie.

• Odpowiedz
@Twinkle: Wiesz dlaczego tacy ludzie robią to co robią? Bo ktoś na nich zwraca uwagę, gdyby ich olać to nie byłoby powodu żeby wrzucać takie zdjęcie i byłoby tego zdecydowanie mniej.
  • Odpowiedz
  • 2
@r4do5: Te literki zamiast:
- Akceptuję siebie, bez względu na to, jak wyglądam, Wydają się po dłuższym zastanowieniu rozsuwać się, i po przesunięciu ostatniej literki na koniec sznureczka mówić:
- Błagam, pomóż mi, nie wiem czy dożyję pierwszego związku mojego syna. Bycia z nim w tym trudnym czasie, gdy albo będzie się kłócił z dziewczyną, albo bał się coming-outu.
  • Odpowiedz