Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dzięki temu wszystkiemu bardzo dużo osób poradziło się mnie w swoich przypadkach przez wiadomości prywatne co mogą robić przy X/Y/Z - zawsze miałem chęci pomocy

@Poemat: polecam tego użytkownika - w końcu w gabinecie nie wylądowałem będąc w okolicy, ale dużo cennych rad otrzymałem ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@gl4ss: Plus zawsze na plus ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@rachuneksumienia: Prawdopodobnie za 27 lat i 31 dni, chociaż rozciąganie statyczne robi się passe, a rozgrzewka to też może być 5 głębokich oddechów więc de facto rozgrzewkę robisz ;)

@mendium: Mam ekspres do kawy dobrej firmy więc zapraszam
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Dzięki temu wszystkiemu bardzo dużo osób poradziło się mnie w swoich przypadkach przez wiadomości prywatne co mogą robić przy X/Y/Z - zawsze miałem chęci pomocy, jeśli komuś zapomniałem odpisać to z powodu typowej amnezji.

@Poemat: kurde, a mi zawsze bylo glupio sie pytac, jakos tak wydawalo mi sie nie na miejscu chciec porad za free.

To tera sie poradze: mozna juz robic przysiady? Isc do fizjo?

Insta polajkowane ( ͡
h.....s - >Dzięki temu wszystkiemu bardzo dużo osób poradziło się mnie w swoich przyp...

źródło: comment_1639842773bFO9noJar074YBohUyqn23.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Poemat: Krzyśku, Twoja działalność tutaj to jeden z kilku powodów dla których zostałem i dalej jestem na tym portalu. Dziękuje, że mogłem się dzięki Tobie czegoś nauczyć i rozwinąć w swojej pracy. () Pozdrawiam serdecznie!
  • Odpowiedz