Wpis z mikrobloga

@Pozytywny_gosc
Cieszę się, że tym memem sam przyznałeś, że to szkodliwe zachowanie, bo przegrywy które wcześniej nie miały szans u kobiet ani teraz, muszą podstępem oszukiwać "młode i głupie", żeby chociaż poruchać.
  • Odpowiedz
@harold97 nienawiść?
No ale ja wyraziłam tylko OPINIĘ, że związki 30 latków z małoletnimi siksami są niesmaczne, i nie mają wielkiej szansy powodzenia w przyszłości. Po co romantyzować taki związek z dzieckiem, które nawet nie skończyło szkoły?
Efekt? Wyzywanie mnie od starych bab mimo że jesteście wszyscy razem wzięci starsi drugie tyle co ja.
Więc komu tu nienawiść przeżera styki?
Bo ja generalnie mam gdzieś 2 osoby które za obopólna zgoda
  • Odpowiedz
@Filippa: Czyli hipotetycznie karzesz kogoś za myśli, jeśli przegryw takie ma bo on raczej jest its over a nie latanie za siksami XD
Czy dopuszczasz do możliwości, że brzydki przegryw uwiedzie młodą juleczkę tylko dlatego, że jest starym dziadem XDXD?
nie wiem co jest bardziej komiczne
  • Odpowiedz
@Filippa to, że ktoś ma jakieś upodobania nie znaczy, że są one osiągalne to 1.
A 2 już widzę jak młode dziewczyny, które mają tony atencji od rówieśników i niewiele starszych chłopaków, też z bogatych domów, lecą na jakichś brzydali 30 lat. Takie fantazje to tylko w bani kobiety mogą się uroić bo na kogoś trzeba zrzucić winę za brutalną rzeczywistość. Na przystojniaków nie zrzucisz, na przeciętnego faceta też nie bo
  • Odpowiedz