Aktywne Wpisy

dominges08 +78
Jak @Pan_Szeryf pokazał metamorfoze swojego podopiecznego (siebie) to ja też pokażę mojego (mnie)
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
źródło: miniintruder
Pobierz
1-1-1-1 +203
źródło: Przechwytywanie
Pobierz

Cześć,
Piszę pod tagiem #slub do mirków którzy brali ślub cywilny.
Czy u Was też spotkaliście się z betonem podczas próby organizacji ślubu cywilnego w sobotę?
Wszystkie USC w okolicznych gminach udzielają ślubów tylko w dni robocze.
Wygląda to na lobbying okolicznych parafii, w praktyce, osoby niewierzące zmuszone są do zawierania ślubu w dni tygodnia - i to w godzinach pracy urzędu!
Miło byłoby usłyszeć o Waszych perypetiach z USC, jeśli także przechodziliście tę drogę.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
Jeśli chcecie wziąć w urzędzie, to się nie dziwię, że nikt za 84 zł nie będzie się do was dostosowywać czasowo.
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
@thorgoth: I wszyscy goście też mają brać urlop? To, że ktoś nie chce ślubu w kościółku nie oznacza, że nie robi też wesela.
@mirko_anonim O, prowincja na Podkarpaciu. Dla nich to może być fanaberia, bo oni tam są przyzwyczajeni że wszyscy w kościółku biorą, to bastion katolicyzmu. Zostaje Ci większe miasto. W Rzeszowie na pewno nie będzie problemu.
@DerMitteleuropaer: a dlaczego wesele musi być w dniu ślubu?
Jedyne wesele w innym terminie niż ślub było spowodowane pandemią i lockdownem (wesele przełożyli na następny rok, ślub wzięli w 2020).
Ewentualnie wydać ten 1000zł i zorganizować ślub poza urzędem.
Dla mnie ten problem jest wydumany i możliwy do rozwiązania na tysiąc sposobów.