@mirko_anonim: dalej ma sens jeżeli zwlezy Ci na sile. Samo 5/3/1 jest zaledwie szkieletem planu, który trzeba obudować pod konkretny przypadek. Tylko po prostu przeczytaj metodykę, jaka stoi za tym programem, bo będziesz się bujać na takich ciężarach bez progresu. Z kolei sylwetkowo, to są lepsze plany. Tylko nie baw się w żadne splity...
✨️ Autor wpisu (OP): @Saprofit: wystarczy przeczytać 5/3/1 forever czy trzeba się doktoryzować? Btw. jakieś przykładowe programy z neta pod 531 widziałem głównie (tylko?) splity właśnie.
Co do splita, to tutaj raczej kategorycznie odradzałem typowy trening pod sylwetkę, jeżeli jest się naturalem. Faktycznie przykładowe 531 może być dzielone upper/lower i można to nazwać rodzajem splitu, ale równie dobrze możesz je naprawdę dowolnie układać i robić dwa główne boje na jednej sesji plus konkretne akcesoria i już bliżej temu do przetrenowania całego ciała. Oólnie Wendler zrobił tyle odmian 5/3/1, że można i z tego się doktoryzować xD chociaż na
Czy jakiś wariant 531 przy oszałamiających wynikach 100/125/160 ma sens czy za wysokie progi i lepsze będzie dalej fbw?
#silownia #mirkokoksy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Z kolei sylwetkowo, to są lepsze plany. Tylko nie baw się w żadne splity...
Btw. jakieś przykładowe programy z neta pod 531 widziałem głównie (tylko?) splity właśnie.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Faktycznie przykładowe 531 może być dzielone upper/lower i można to nazwać rodzajem splitu, ale równie dobrze możesz je naprawdę dowolnie układać i robić dwa główne boje na jednej sesji plus konkretne akcesoria i już bliżej temu do przetrenowania całego ciała. Oólnie Wendler zrobił tyle odmian 5/3/1, że można i z tego się doktoryzować xD chociaż na