Aktywne Wpisy

Wergiliusz wskazał Dantemu X krąg piekła i rzekł do niego:
- I oto będziesz wstawał codziennie przez 40 lat o 4 rano, potem jechał godzinę do Januszexu by od 6:00 być gotowym przy rozgrzanej do czerwoności maszynie na 12h zmianę.
Po czym Dante narobił pod siebie i zapłakał w trwodze.
#kolchoz #praca #januszex
- I oto będziesz wstawał codziennie przez 40 lat o 4 rano, potem jechał godzinę do Januszexu by od 6:00 być gotowym przy rozgrzanej do czerwoności maszynie na 12h zmianę.
Po czym Dante narobił pod siebie i zapłakał w trwodze.
#kolchoz #praca #januszex
Bezmyślność ludzka mnie dobija czasem. Po lesie u mnie latał królik, taki zwykły hodowlany, ktos go wywalił pewnie. Próbowałem go złapać bo na wolności dlugo nie pożyje ale uciekał. Poprosilem o pomoc mi znajomą co u weterynarza pracuje, w końcu pod siatką zwiał na jedna posesje co małżeństwo lekarzy mieszka.
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik

Nadchodzi maj, niedługo matury. Podzielmy się z młodszymi mireczkami odrobiną doświadczenia życiowego. Zachęcam do wpisywania swoich rad.
Ode mnie: z tego, czego teraz się uczycie, zawodowo przyda wam się tylko absolutna podstawa. Możecie mieć tę szkołę w pompie, byleby zdać.
Prawdziwych umiejętności nauczycie się później, a teraz cieszcie się młodością, swoim towarzystwem, możliwościami i wolnym czasem. Możecie też rozwijać hobby, bo potem nie będzie już czasu. Jest szansa, ze zaczniecie na nim zarabiać i nie bedziecie w------ć się w kołchozie.
A i jak macie tam co grosza to kupujcie ETF na SP500. Parę stówek miesięcznie to będzie w ogóle w pytę. I proszę go nie sprzedawać jakby zmalał / urus. To jest na wasz bolący krzyż po 50.
#matura #liceum #szkola
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim