Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +22
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
okoboji +15
to co CEO Columbus Energy odawala na live u Stanowskiego to mina Krzyśka wszystko wyjaśńia
#kanalzero #columbusenergy #columbus #gielda
#kanalzero #columbusenergy #columbus #gielda
źródło: Zrzut ekranu 2025-11-27 o 22.37.48
Pobierz

Jakie #ssri pomoze na frustrację wywołana wieloletnim brakiem dziewczyny? Brakiem życia towarzyskiego i znajomych. Chciałbym normalnie chodzić do pracy, uprawiać sport i mieć wywalone na sytuację osobistą.
Ewentualnie inny lek niż #ssri
#psychiatra #psychologia #depresja #nerwica #snri #samotnosc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: copium-co-to
Pobierz─────────────────────
─────────────────────
─────────────────────
substancje które wywołują oderwanie od znacznych problemów życiowych jednocześnie nie mające negatywnego wpływu na funkcjonowanie są z natury uzależniające, bo to działanie ucieczkowe od rzeczywistości jest uzależniające.
uwarzywić się można neuroleptykami, ale to będzie faktycznie uwarzywienie i się negatywnie odbije na reszcie życia. SSRI/SNRi/moklobemid pomagają wywołać 'wyjebke', ale często wcale nie taką mocną + często to przypłacasz spłyceniem emocjonalnym, zanikiem
@mirko_anonim: chodziłeś do trzech trenerów personalnych i żaden Ci nie pomógł, bo zapomniałeś ćwiczyć i diety? Stare, znałem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
Sa skuteczne techniki autoterapii bez psychoterapeuty, sa ksiazki z którymi możesz pracować nad przekonaniami we własnym zakresie (psychologia poznawcza)
Tak samo możesz sam ćwiczyć na siłowni bez trenera i na pewno będą lepsze efekty niż gdybyś tylko
@mirko_anonim:
@mirko_anonim: powiedz to osobom, które samotnie opływaja swiat i sa szczęśliwe. Choć zapewne maja inne przekonania
───────────────
@mirko_anonim: no widzisz czyli dostrzegasz jednak sedno. Nie jesteś samotny tylko nie umiesz nawiązać relacji z ludźmi
Ty dopuszczasz możliwość że niektórych chłopaków po prostu dziewczyny nie chcą, że popełnili błędy w swoim życiu i nie poznali znajomych wtedy jak inni ich poznawali a teraz jest za późno?
─────────────────────
·
No skoro umiesz nawiązać relacje z ludźmi i przebywasz w miejscu gdzie 30mln ludzi mówi w tym samym języku (a nie na środku oceanu) to jakim cudem jesteś samotny?
Za pozno na co? XDDDD mam 33lvl, 95% znajomych i przyjaciół poznałem w przeciągu ostatnich 5 lat