✨️ Obserwuj #mirkoanonim W tym roku zdawałem maturę. Na pewno będę miał ją zaliczona i nic nie będę musiał poprawiać. Na studia nie idę. Prawka jeszcze nie mam.
Jaki kurs zrobić (najlepiej jak najkrótszy) żeby zarabiać chociaż te średnią krajową?
@mirko_anonim: To chyba nie jakiś bait, prawda ? Na pewno przyda sie kurs prawa jazdy chociaż B, ewentualnie C/C+E. Kurs spawacza, język obcy, moze jakies kursy programowania itp. Jak nie chcesz utknąc w któryms momencie zycia w jakims januszexie na g**o-stanowisku, to na studia bym poszedł. Też początkowo nie chciałem, ale poszedłem(nie IT, ale techniczne) i teraz nie załuje, bo praca fizyczna stała się dla mnie opcją, a nie jedynym
Anonim (nie OP): Tu ci radzą kursiki informatyczne ale prawda jest taka że jak nie jesteś wybitny (na rozmowach dla programistów którzy twórczo programują zadają ci pytanka i zagadki których nie przeskoczysz bez pasji i inteligencji) to typowa polska firma pracy ci nie da na stanowisku it bez dyplomu.
W tym roku zdawałem maturę. Na pewno będę miał ją zaliczona i nic nie będę musiał poprawiać. Na studia nie idę. Prawka jeszcze nie mam.
Jaki kurs zrobić (najlepiej jak najkrótszy) żeby zarabiać chociaż te średnią krajową?
#praca #pracbaza #zarabianie #kursy #pieniadze
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
To chyba nie jakiś bait, prawda ?
Na pewno przyda sie kurs prawa jazdy chociaż B, ewentualnie C/C+E. Kurs spawacza, język obcy, moze jakies kursy programowania itp.
Jak nie chcesz utknąc w któryms momencie zycia w jakims januszexie na g**o-stanowisku, to na studia bym poszedł. Też początkowo nie chciałem, ale poszedłem(nie IT, ale techniczne) i teraz nie załuje, bo praca fizyczna stała się dla mnie opcją, a nie jedynym
─────────────────────
·
wystarczy ze umiesz pokolorowac komorke w excelu i juz srednia krajowa wpado tak oo
wiec czeka emigracja na zmywak (bo nic innego bez kompetencji nie ogarniesz), zegnam
Komentarz usunięty przez autora