Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Praca w korpo w finansach, więc taki „trochę umie wszystko trochę nie”. Nie chcę się pchać w kredyt więc postanowiłem że może bym poszukał jakiejś dodatkowej pracy na jakieś 6 miesięcy, żeby przyspieszyć odkładanie.

W sumie myślę że wliczając weekendy byłbym w stanie wyrobić te 25-30h w tygodniu.

Jest jaka opcja na znalezienie takiej pracy zdalnie lub online, ewentualnie Łódź, mógłbym się cofnąć z gl do ap i nawet poklepać jakieś faktury w sapie? Jakie mogły być jeszcze inne opcje?

Sprawdzałem jakieś sieciówki typu McDonald, odzieżowe czy recepcja na siłowni, ale status studenta i dyspozycyjność jest wymagana więc też odpada a niestety umiejętności technicznych nie mam żeby załapać się na jakąś bardziej fizyczną pracę no a MLM to prędzej sam uzbieram na merca niż z ich pomocą XD

#praca #korpo #korposwiat #finanse #pytaniedoeksperta #dodatkowapraca

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: dostawca jedzenia, popytaj w lokalnych knajpkach, ochroniarz/cieć do pilnowania czegoś na kamerze, korki jak coś umiesz - możesz uczyć dzieciaki matmy zapewne, mozesz isc do WOT i juz masz tysiaka miesiecznie za 2 dni w miesiacu, duzo opcji generalnie jak masz wolne weekendy.
  • Odpowiedz