Aktywne Wpisy
darkprincewwa +1056
#pracbaza #praca #hajs
Dostałem dzisiaj najwyższą pensje w życiu, 8k PLN. Nikt w rodzinie nigdy tyle nie dostał. Pewnie dla wielu ludzi nie są to zwrotne pieniądze ale czuję wreszcie zadowolenie z siebie, że człowiek że z------j rodziny mógł wyjść na ludzi.
PS. 8k to dopiero początek w tej drabince kariery:)
Dostałem dzisiaj najwyższą pensje w życiu, 8k PLN. Nikt w rodzinie nigdy tyle nie dostał. Pewnie dla wielu ludzi nie są to zwrotne pieniądze ale czuję wreszcie zadowolenie z siebie, że człowiek że z------j rodziny mógł wyjść na ludzi.
PS. 8k to dopiero początek w tej drabince kariery:)

ponton +117

Jaka jest różnica w spalaniu kalorii w zależności od rodzaju cardio?
bieżnia vs schodki vs rowerek
Pytam ponieważ mam aktualnie problemy z chodzeniem, a więc ciężko będzie z bieżnią oraz schodkami i zostaje mi tylko rowerek, ale obawiam się że tam wydatek energetyczny jest najmniejszy, a że rozpocząłem redukcję to muszę robić jakieś cardio. Pewnie mogę wtedy kręcić więcej cardio na rowerku, ale nie mam tyle wolnego czasu.
Jakie są wasze doświadczenia?
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: właściwie to nie musisz ¯\(ツ)/¯
i generalnie to pytanie niestety jest trochę głupie, "bieżnia vs schodki vs rowerek", na każdym z tych urządzeń można spalać tyle samo kalorii na minute zależnie od tego jaką prace wykonujesz, to tak nie działa że na bieżni spalisz więcej kalorii a mniej się zmęczysz, wszystko sprowadza się do tętna i konsumpcji tlenu przez twoje
no zabłysłeś stary