@mirko_anonim: są różne środki, ale nic nie zastąpi starej, dobrej igły xD Dlatego albo kłujesz dupsko, albo zapominasz o dopingu. Inaczej nie urośniesz...
@mirko_anonim jest mnóstwo środków oralnych. Żaden z nich nie ma sensu bez teścia jako bazy.
Co więcej, w dzisiejszych czasach coraz częściej słyszy się głosy, żeby na masie w ogóle nie stosować orali i zostawić je na redukcje. Na masie, zdaniem niektórych, powinno się jechać wyłącznie na środkach iniekcyjnych, przede wszystkim z tego względu żeby zapewnić jak najlepsze warunki naszych bebechow do pracy. Tak twierdzi np. John Jewett.
@mirko_anonim: nie mają najmniejszego sensu solo, a jako dodatki do tradycyjnego cyklu też nie bardzo. Jak doping "sylwetkowy", to tylko testosteron jako baza.
@mirko_anonim: brałem przez jakiś czas po 25mg dziennie i chyba nigdy nie czułem sie tak dobrze testosteron z 600 podniosł sie do 1000 pozniej przestałem to testosteron zjechal do 400 i brak checi do życia ale zaraz znowu zaczynam go brać
Czy na clomid da się zrobić mnibombe i będą po tym jakieś szybsze rezultaty?
#clomid #testosteron #mikrokoksy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
Dlatego albo kłujesz dupsko, albo zapominasz o dopingu. Inaczej nie urośniesz...
Co więcej, w dzisiejszych czasach coraz częściej słyszy się głosy, żeby na masie w ogóle nie stosować orali i zostawić je na redukcje. Na masie, zdaniem niektórych, powinno się jechać wyłącznie na środkach iniekcyjnych, przede wszystkim z tego względu żeby zapewnić jak najlepsze warunki naszych bebechow do pracy. Tak twierdzi np. John Jewett.
Szczerze mówiąc jak
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero