Aktywne Wpisy

WeunianyTrampek +118
Kupiłem podejrzanie tanią wędkę. Nie było haczyka

Jestem w związku z #rozowypasek od roku i kilka rzeczy nie daje mi spokoju żeby myśleć o tej relacji poważnie. Dziewczyna jest inteligenta, nie leci na kasę, potrafi wyjść z inicjatywą i zaplacic za coś a nie tylko ja, ale ma fatalny kontakt z ojcem praktycznie nigdy go nie miała i tutaj wychodzi na to, że to wpływa na jej pewność siebie i duże przywiązanie pisze do mnie co chwilę,

W związku ze zbliżającą się rozmową o premii rocznej z szefami, chciałbym zapytać czy jest tu jakiś mirek co pracuje jako osoba prowadząca sklep internetowy od A do Z?
2,5 roku temu obroty były na poziomie 120k miesięcznie. Aktualnie jest to 1 000 000.
Branża medyczna, biedy nie ma.
Moja praca to zarzadzanie 2 kolezankami, rozwój sklepu, promocje, materialy graficzne, obsluga zamówień, nadzór nad seo i ads, wysylanie newslettera, publikacje na FB, ustalanie cen, obserwowanie cen konkurencji i adaptacja, upload grafik do nowych pozycji, negocjacje cen zakupu z niektórymi dostawcami... Po prostu wszystko. Firma w której pracuję nie funkcjonuje jak trzeba więc robię wszystko. Szefowie to panowie z lat 60 którzy niezbyt ogarniają i finansowo chcieliby mnie traktować jak panią z call center a nie przedstawiciela. Przedstawiciel przy obrotach 500k - 1m zarabia 30 - 90k miesięcznie.
Ile powinienem zarabiać w Warszawie na takim stanowisku #ecommerce #praca #szukampracy #kiciochpyta?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
@MisterMinister: przy takiej wiedzy i doświadczeniu to się odpala tryb własny sklep - nawet jak nie zrobi miliona miesięcznie obrotu, to i tak zarobi więcej pracując na swoim ¯\(ツ)/¯
Mam zestawienia z wzrostami, kosztami, zyskami na czysto itd. Jak im je daję to oglądają, cmokają ale widzę, że tak naprawdę ich nie analizują.
Oni mówią, że nie mogę zarabiać więcej niz X dział bo niby juz od nich odstaję finansowo - jak jest naprawdę to nie wiem. Wiadomo, że to może być gadka dla frajera, ale z drugiej strony nie wiem ile zarabia
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
To nie takie proste. Nie mam hajsu na magazyn, poza tym dostawcy nie dadzą mi raczej takich cen jak tu przez mniejsze ilości zamawianego towaru. Klient lubi zamówić wszystko w jednym miejscu a nie to tu, to tam.. Specyfika branży. Konkurencję mozna by było zrobić ale z grubym hajsem na start którego nie mam. Ile powinien zarabiać teraz ktoś na moim stanowisku? Mam dwoje ludzi
https://ewp.pl/wp-content/uploads/2022/04/zarobki-w-e-commerce.png
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
chyba kolego na łep upadłeś xDDD
@mirko_anonim: cholera muszę powiedzieć tych dwum typkom w mojej prac-bazie że są frajerami bo nawet 10k nie biorą jako przedstawiciele (ale mają co prawda auta i lapki "za free") a firma z zasięgami na pół świata i ogroty liczone nie raz w dziesiątkach milionów /m (。◕‿‿◕。)
@NieWiemWiecSieWypowiem
A jaki sektor PL? Wszystko zależy od wysokosci