Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czeka mnie miesiąc fizycznej harówy po 12 godzin dziennie. Od 6 do 18. Zastanawiam się jak podejść do tego od strony dietycznej. 2-3 posiłki to maks jak będę w stanie wygospodarować. Śniadanie drugie śniadanie i obiadokolacja. Nie chcę jeść syfu, wiec może macie jakieś protipt żywieniowe na szybkie dania? Coś pelnowartosciowego, żeby mieć energię #dieta #pracbaza

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

🥲 Aktualnie wspiera nas średnio 1 osoba w miesiącu, co nie pozwala na pokrycie kosztów utrzymania serwisu. Wspomóż projekt

• 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ambasador_022: w takim razie mam dobrą radę dla Ciebie. Idź oddaj dyplom i wołaj zwrot hajsu i odszkodowanie za to, że napakowali Ci głupot do głowy. Choć to nie tłumaczy faktu, że postawiłeś wszystko na papier i nie uczyłeś się dodatkowo we własnym zakresie jeszcze w tak dynamicznej dziedzinie.
Reasumując nie chwal się bo jakby nie patrzeć to przegrałeś.
  • Odpowiedz
@Ambasador_022: żałosne to jest to jak mając syndrom Dunninga Krugera, uparcie utwierdzasz się w swojej zajebistości do tego stopnia, że nie mając na swoją obronę nic poza tym przeświadczeniem musiałeś zgłaszać moje posty xDDDD Zamiast marnować czas tutaj, weź się do nauki i idź oddać dyplom.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja jak pracowałem takie długie godziny to na patelnię 400-500g steka wołowego, dusiłem we własnym tłuszczu az się zarumienił, do tego kawał 200-300g sera żółtego lub białego, różne warzywa stir fry,
I do picia schłodzona woda kokosowa.
Starczało na cały dzień i masę mięśniową i energię zawsze miałem.
Konkretne jedzenie dla chłopa
  • Odpowiedz