Aktywne Wpisy
p0melo +40
Jak to możliwe że ludzi na wsiach, niewykształconych, niepiśmiennych wsioków, 30 lat temu w PRL stać było na ogromne, przestrzenne apartamentowce 200 m kwadratowych z ogródkiem?
A te wykształcone korposzczury senior java developerzy, marketing content creatorzy, project menagerzy żyją w klitkach 50 metrów kwadratowych kupionych na kredyt zaciągnięty na 30 lat? Żyją w szczurzych klatkach z kartonowymi ścianami przez które słychać kiedy sąsiad wypróznia się i spuszcza wodę w kiblu.
Efekt nieudolność c!powatych
A te wykształcone korposzczury senior java developerzy, marketing content creatorzy, project menagerzy żyją w klitkach 50 metrów kwadratowych kupionych na kredyt zaciągnięty na 30 lat? Żyją w szczurzych klatkach z kartonowymi ścianami przez które słychać kiedy sąsiad wypróznia się i spuszcza wodę w kiblu.
Efekt nieudolność c!powatych
źródło: images (6)
Pobierz
DziobakPepe +291
źródło: 20260225_015739
Pobierz

#kalistenika #silownia #mirkokoksy #kiciochpyta #sport #zdrowie #pytanie #gruparatowaniapoziomu
Dotychczas grałem w piłkę nożną, tenis ziemny i trenowałem siłowo. Od niedawna wchodzę w stretching, cardio, basen i kalistenikę. Co do tego ostatniego, pewnie już było, ale czy są gdzieś w Internecie dostępne materiały do nauki? Szukam porad ogólnych np. jak się dobrze rozgrzać, jak spinać plecy na drążku, czy sprawdzonych zestawów ćwiczeń. Zamiast pojedynczych serii chciałbym móc robić pełnoprawny "trening" wielu części ciała.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Książka to raczej podstawy, więc nie będziesz mieć tam figur jak planche, ale na początek pod bazę myślę że picco bello.
@edit
A z kanałów na yt