Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Szukam patelni dla jednej osoby. Nie znam się na garnkach co jest uważane w 2025 za lepszej jakości garnki?
Do robienia jajecznicy/omletu.
Przysmażenie kiełbasy czy steku.

Jakie patelnie w tej chwili są uważane za najlepsze w cenie do 200-300zł?

Byłem oglądać patelnie pewnego producenta polskiej marki który chyba robi teraz w chinach. Patelnia prawie 180zł za 24cm, a na rączce przyklejony napis plastikowy i wystające resztki kleju...

#kuchnia #patelnia #gotujzwykopem

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: kup sobie patelnię z powłoką typu kamienna, jakieś 24 cm max. plus komplet drewnianych sztućców. Firma dowolna, wejdź na allegro i poczytaj opinie - z przykładowych to jakiś ambition, tadar albo valdinox. Powinny być ok na start
Skoro nie gotujesz to bierz średnią półkę cenową, bo to będzie do nauki gotowania, jak się na tym nauczysz to za jakiś czas kupisz lepszą.
Powodzenia
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: CZARNA ALUMINIOWA PATELNIA NIEPRZYWIERAJĄCA ŚR. 24CM GRANIT EVOLUTION ELO
polecam, sprawdzona przez kilka osob i kazdy zadowolony z mojej polecajki :)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
nieustępliwy-eksperymentator-3: Tylko patelnia tytanowa. Odrobina tłuszczu lub wcale, w zależności co smazysz i jest elegancko. Nawet jeśli coś mocno będzie przywierać po smażeniu, wystarczy zalać wodą i chwilę poczekać, a potem przetrzeć gąbka. Sluzy mi już długo i w porównaniu do innych - zdecydowanie mój top.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz