Wpis z mikrobloga

✨️ Klasowy łobuz na stołku prezydenta - refleksje o naszym narodzie
To, że prezydentem kraju został wlasnie ziomek, który najprawdopodobniej wyłudził od staruszka mieszkanie i brał udział w kibolskich ustawkach wiele mówi o naszym narodzie, a przynajmniej o jego sporej części.

Nawrocki kojarzy mi się z takim klasycznym klasowym łobuzem, który bije i wyzywa się na innych, ale nauczycielki przymykają na to oko, bo jest przystojny, pięknie się uśmiecha i wie, kiedy pocałować w rączkę. Niech się odezwie ktos, kto nie miał takiego typa w swojej klasie...

Program obecnego prezydenta sprowadza się do tego zeby roz*ebac rzad i składać projekty ustaw, o których wie, że są niemożliwe do uchwalenia albo ich uchwalenie byłoby bardzo nieodpowiedzialne. Kwota wolna od podatku? No spoko, jestem za. I od razu proponuję, żeby zlikwidować 800+, bo w innym przypadku będziemy musieli z czegos zrezygnowac... CPK, atomówka, modernizacja wojska...? Albo... dodrukujmy trochę kasy! Co prawda inflacja skoczy nam w górę, ale kto by się tam tym przejmował. I ludzie to łyknęli.

#polityka

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nawrocki kojarzy mi się z takim klasycznym klasowym łobuzem, który bije i wyzywa się na innych, ale nauczycielki przymykają na to oko, bo jest przystojny, pięknie się uśmiecha i wie, kiedy pocałować w rączkę. Niech się odezwie ktos, kto nie miał takiego typa w swojej klasie...

@mirko_anonim: No właśnie tacy ludzie zajmują takie stanowiska i to na całym świecie. Z nielicznymi wyjątkami. Twój opis pasuje do prawie każdego prezydenta USA,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Przecież ustawy Nawrockiego to obietnice wyborcze obecnej koalicji. To nie są wymyślone, abstrakcyjne pomysły wzięte z kosmosu a jedynie rzeczy które obecne rząd obiecał wprowadzić po dostaniu się do władzy. Zakładam, że ktoś składając obietnicę wyborcze liczy finanse państwa i wie co można, a czego nie, prawda? Prawda?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @JanuszGruz: Nie mam tu konta. Ale jakbym miał to dlaczego nie miałbym mieć odwagi? Przeciez on się sam przyznał do tego co ty nazywasz kalumniami xD U Mentzena pytany o udzial w ustawkach nie zaprzeczył, tylko powiedział, że brał udział w "roznych modułach szlachetnych walk". Jakby ci ktos kradzież zarzucił publicznie, to byś zaprzeczył czy może gadał, że różne rzeczy się w zyciu robiło...? xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: menel nie miał hajsu na czynsz i opłaty i Nawrocki to płacił w zamian za przepisanie mu mieszkania. Sam bym na takie coś poszedł tak jak wszyscy "oburzeni". Dodatkowo wielu z was tuż po ustanowieniu własności wypieprzyło by dziada z mieszkania na zbity pysk. A u Nawrockiego miał dożywotke. Więc nie wiem w czym problem
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @Mezomorfix:

menel nie miał hajsu na czynsz i opłaty i Nawrocki to płacił w zamian za przepisanie mu mieszkania. Sam bym na takie coś poszedł tak jak wszyscy "oburzeni".

Dziękuję Ci Mirku za to wyznanie, bo tylko potwierdziłeś to, o czym pisałem w pierwszym poście. Wy po prostu tacy jesteście. W gębach bóg, honor i ojczyzna, ale jak można wyr*chac kogoś, to bez wstydu piszecie, że tylko
  • Odpowiedz