Aktywne Wpisy

andrzejdragan +318
Cześć,
nazywam się Andrzej Dragan, jestem fizykiem teoretykiem. Lewą ręką zajmuję się też fotografią i filmem, a w poprzednim tysiącleciu aktywnie działałem na amigowej demoscenie. 24. czerwca o 18:00 odbędzie się AMA z moim udziałem, na które Was serdecznie zapraszam. Od jakiegoś czasu robię co mogę, żeby ograniczać swoją obecność w publicznym obiegu, ale dla użytkowników Wykopu chętnie się z tego wyłamię, więc gdybyście mieli ochotę podyskutować, będę do Waszej dysproporcji :)
nazywam się Andrzej Dragan, jestem fizykiem teoretykiem. Lewą ręką zajmuję się też fotografią i filmem, a w poprzednim tysiącleciu aktywnie działałem na amigowej demoscenie. 24. czerwca o 18:00 odbędzie się AMA z moim udziałem, na które Was serdecznie zapraszam. Od jakiegoś czasu robię co mogę, żeby ograniczać swoją obecność w publicznym obiegu, ale dla użytkowników Wykopu chętnie się z tego wyłamię, więc gdybyście mieli ochotę podyskutować, będę do Waszej dysproporcji :)

MagicznyMariusz +109
źródło: 1000022251
Pobierz

Skąd ostatnio takie narzekanie na wykopie na ludzi "siedzących na telefonie 10 minut między seriami i zajmującymi sprzęt". Aż się przyjarzałem ćwiczącym u siebie na sieciówce i nic takiego nie zauważyłem, najdłużej sprzęt zajmują trójboiści typu 3 powtórzenia na przysiad i potem 7 minut przerwy xD, ale racków jest dużo, więc mi to nie przeszkadza, czasem jacyś zaawansowani sobie dłużej pogadają ze sobą między seriami, a reszta co do zasady ciśnie krótkie przerwy, żeby jak najszybciej mieć z głowy trening, nawet bym powiedział, że widzę tendencję w drugą stronę, jak czasem z kimś ćwiczę na zmianę na jakiejś maszynie, to z reguły robimy 1 seria moja, 2 serie ich np. na jakiejś suwnicy, no nie widzę tego niby nadużywania smartfonów, to jakiś importowany mem z zagranicy?
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Komentarz usunięty przez autora