Wpis z mikrobloga

✨️ Jak znaleźć lepszą pracę w IT w Szczecinie?
Wiele lat doświadczenia w IT (admin) i zastanawiam się co dalej, obecnie mam pracę ale nie wiem na jak długo. Mam porobione certyfikaty ale właśnie to jest - Szczecin tutaj jest bardzo mało pracy w IT i w dodatku wymagają kosmosu za małe pieniądze. Ciężko znaleźć przyzwoitą spokojną pracę, nawet za mniejsze pieniądze. Jakieś rady?

#praca #pracbaza #pytaniedoeksperta

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Obserwować regularnie ogłoszenia bo ciekawsza oferta pojawia się raz na parę miesięcy jak u mnie w Kielcach. Języki obce są bardzo na plus a szczególnie niemiecki z racji tego, że to Szczecin. Najpewniejsza praca jest w większych urzędach i instytucjach tylko trzeba złapać bardziej specjalistyczne stanowisko a nie wymiany tuszu w drukarkach. Czym adminujesz jeśli można spytać? Nie bierzesz pod uwagę relokacji do Gdańska przypadkiem?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
kulturalny-artysta-9: Dzięki za informacje. W urzędach niestety też ciężko o dobrą pracę, jest może trochę bardziej stabilnie ale kosztem układów oraz praca jest mało rozwojowa (nawet jako główny admin zmagasz się z biurokracją ,układami która Cię ograniczają - ale zgoda nie jest to złe miejsce, szczególnie jak chce się zapuścić korzenie). Szukanie jest niestety ciężkie i świadomość o ile jest łatwiej np. w Gdańsku jest dobijająca (pomijając zarobki na tym samym
  • Odpowiedz