Aktywne Wpisy

Randy_the_Ram +350
Mam własne rusztowanie. Dorobiłem się. 28 ramek, mogę w---------ć w------a wieżę w kosmos. Na regulowanych kółkach, każde hamowalne osobno, do tego mam połówki ramek, tylko muszę dowieźć. Blaty też mam. To jest punkt zwrotny w mojej karierze. Teraz mam rusztowanie, przyjeżdżam na robotę, rozkładam, każdy przechodzeń z uznaniem kiwa głową "ten gość ma rusztowanie, to zawodowiec" Moje własne rusztowanie. Niektóre ramki są brązowe, a niektóre zielone. Rusztowanko
#praca #pracbaza
#praca #pracbaza
źródło: 1000016724
Pobierz
PanTuNieMieszkasz +193
Jestem strasznie przemęczony ale muszę pracować muszę robić nadgodziny, mama ma nawrót raka i inne choroby muszę jej pomóc, ona całe życie mi pomagała jak już martwy stary pijany nie dawał kasy i robiła na 3 roboty żebym miał co jeść. Kto może niech po prostu dobrze o mnie pomyśli i trzyma kciuki żebym miał siłę ogarnąć rzeczywistość i żebym kiedyś w końcu się wysypał. Dziękuję

Cześć #mikrokoksy dawno mnie tutaj nie było. Na siłowni byłem ostatni raz dzień przed urodzeniem mojej córeczki czyli 831 dni temu. Przytyłem 30kg i mam bebzon. O dziwo plecy siedzą bo nie ma jak się smalec tam odkładać xD ale pewnie to też mózg mnie okłamuje że nie jest tak źle.
Doradźcie mi jak sobie poradzić z brakiem czasu na siłownię. Nie ukrywam że jak mam godzinę albo dwie to padam na mordę od pracy, obowiązków i wole się pobawić z córką niż zostawić ją z mamą. Jesteśmy we dwójkę i często na zmianę pracujemy i się opiekiekujemy córką. Nie chcę też robić tak jak mój stary. Czyli ona ma w dupie i wychodzi z chaty. Chcę być najlepszym tatą.
Jak wy dajecie sobie z tym wszystkim? Nie ukrywam że jestem tak zdesperowany byciem chudym i byciem z rodziną że zapisałem się na operacje zmniejszenia żołądka. 24 lutego idę do szpitala na operacje sleeve. Boję się tego ale czuję że to dobra decyzja. Pewnie wielu uzna za łatwiznę ale jeśli nie utnę sobie tak agresywnie jedzenia to za rok będzie jeszcze więcej na wadze a ja mam wrażenie że będę żałował że nie zrobiłem operacji.
Dajcie znać czy dobrze robię. Podobno jak się nad czymś zastanawiasz czy ma sens to nie ma. Chciałbym wrócić na siłownię ale wiem że przez rok albo dwa to odpada. Znajoma przeszła operacje i sobie chwali. Nie ukrywam że sam bym nie jadł śmieci ale narzeczona też ma stres w pracy i tak go sobie zajadamy. Od 1,5 miesiąca zastąpiłem słodycze na batony proteinowe a slone przekąski odrzuciłem i spadło 5kg. Wiem że się da zejść do wagi 80-90kg bez problemu bo już raz zjechałem ze 140 do 70.
Może męczę ale wspominam was miło i zawsze siłownia mi się z wami kojarzyła. Na pierwszym planie @Kasahara leciałem ponad rok i w życiu takiego progresu nie miałem. Szkoda tylko @skogyra prawilnego chłopa xD
#zdrowie #bariatria #odchudzanie (xD)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: wszedłbym
@mirko_anonim: ubierasz się, idziesz i ćwiczysz
nie brakuje ci czasu tylko tak ci się wydaje, że niby dwójka dorosłych ludzi z jednym dzieckiem nie jest w stanie tak zorganizować życia żebyś mógł 3 razy w tygodniu iść na
@mirko_anonim: Jeśli nie zlikwidujesz przyczyny, na jakiś czas operacja ci ten stan ogarnie, ale za parę mięsięcy możesz wrócić do punktu wyjścia, idz do psychodietetyka ze swoją i ogarnijcie podstawy
Ale odnosząc się do wpisu, zakładając, że to nie bait.
Jeżeli chcesz być dobrym ojcem, to nie bądź sfrustrowanym ojcem. Czas dla siebie musisz znaleźć. I jak go znajdziesz to obowiązkowy trening.
Z mojej perspektywy, dwójka dzieci na pokładzie, żona czasami pracuje na drugie zmiany, brak wsparcia w pobliżu. Priorytetem jest żeby znaleźć czas na dwa treningi
@RadioaktywnyBorsuk no widzisz udało się. U mnie niestety córka od początku chora i siedzimy z nią na zmianę.
@BoUkasz dziękuję
@mirko_anonim: przestaniesz tyle jeść to koszta zaczną się bilansować ;)