Aktywne Wpisy

Dorciqch +105
#ogrodnictwo no dobra moi mili mam update z mojej rabaty z igrzyskami śmierci. Kilka dni po pamiętnym wpisie nie wytrzymałam i wypieliłam wszystko w diabły, bo mi zaczęło zagłuszać piwonie, czosnek i funkie. Z tego towarzystwa zależało mi najbardziej na spokoju dla piwonii. Ale, żeby nie było, że koniec tej historii jest taki smutny, że szlag wszystko trafił, zostawiłam rabatę w spokoju i postanowiłam popatrzeć, co od nowa wybije. No
źródło: Rabata śmierci
Pobierz
rio574 +146
Zachowałem taktycznie na po mistrzostwach i sobie sprawdzę jacy z nich dupni eksperci kurła #mecz
źródło: 1000069711
Pobierz

Jak nauczyć się pozytywnego myślenia? Dla mnie jak ktoś jest pozytywny sam z siebie, jeszcze się uśmiecha i jest zadowolony z życia to jak kosmita xd a znam takich ludzi, mimo że nie wygrali w totka. Nawet bycie neutralnym to dla mnie dużo bo ja zauważyłem że jestem bardzo pesymistyczną osobą i tylko ja w pracy wiecznie narzekam i po co cokolwiek robić jak i tak nas zwolnią, a to znów AI nas zastąpi, tylko nam roboty dokładają, itp. Gadam z kimś to i tak nie mam szans na mieszkanie, na znalezienie miłości i cały czas negatywne podejście xd. No ale jak tu nie mieć skoro ten świat nas nie rozpieszcza? A jednak ludzie potrafią odnajdywać szczęście w prostych rzeczach albo być zadowolonym lub nie przejmować się niczym. Ja to jakiś zdziadziały jestem...
#psychologia #depresja #psychiatria #rozwojosobisty #dopamina #relacje #niebieskiepaski #rozowepaski #psychiatra #przegryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: happiness-is-a-choice-v0-b4ipjqfvo3b11
PobierzAle aby to odczuć to musisz pojechać do biednego kraju z azji