Aktywne Wpisy

bydlo +18
śmieszą mnie wykopki co kibicują garnuchom zamiast Argentyńskiej rasie panów #mecz

panna_kotta +2
Rynek matrymonialny po 30 to jest jakiś żart. Ciężko znaleźć przystojnego (mało kto mi się podoba), fajnego, ogarniętego faceta 30+, bo to co zostało to takie "chłopaki do wzięcia" albo dzieciaci z odzysku. Jak już się wydaje, że ideał, to nagle okazuje się, że jednak zryty beret albo jeszcze co innego. Dlatego ponawiam pytanie. Są tu jakieś ogarnięte #niebieskiepaski 30+? Pyta ładna, ogarnięta, niedzieciata i chyba fajna, w każdym razie

jest taki trener personalny z internetu, a raczej był. Nie lubiłem gnoja strasznie, wkurzał mnie jego styl mówienia, maniera itd. ale za dziecka kiedyś mnie opluł i chciałem się go pozbyć. Umówiłem się z nim na kilka treningów, nie pamiętał mnie. Napisałem mu, że chciałbym kupić sok. Odpisał, że nie ma problemu. Spotkanie nagrałem i poszedłem na policję. Za handel sterydami dostał karę na sztywno ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo tak też szczęśliwie się składa, że mam wadę serca i branie soku mogłoby mnie zabić, a się mnie nie pytał o to, więc miał gdzieś moje zdrowie i życie co zaostrzyło karę. Sajonara trenerku. Teraz ja opluje ciebie zza krat.
#chwalesie #c--------------l #silownia #mikrokoksy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
📒 Notatka moderatora: Ja byłem tymi sterydami xdd
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: ta na pewno xD
ps. to ja byłem tym sokiem