Aktywne Wpisy

Volantie +4
Myślicie, ze dojadą programistów na b2b, ktorzy wystawiają tylko jedną fakturę?
https://www.money.pl/gospodarka/to-bedzie-rewolucja-w-umowach-o-prace-resort-ujawnia-projekt-7195879940578240a.html
#programowanie #programista15k #pracait
https://www.money.pl/gospodarka/to-bedzie-rewolucja-w-umowach-o-prace-resort-ujawnia-projekt-7195879940578240a.html
#programowanie #programista15k #pracait
źródło: temp_file3584031721181563689
Pobierz
Shoujiki +1
30% fabuły The Last of Us 1 za mną i zastanawiam się, dlaczego wokół tej gry jest aż taki kult. Na tle takiego Days Gone albo TWD na pewno wypada najlepiej, ale nic wybitnego
#gry #thelastofus
#gry #thelastofus

Nie wierzę, że #korpo zepnie poślady i podejmie decyzję o +23% w 24 godziny. I tak dałem im rabat, bo nowa firma daje +30%. Rzuciłem na rozmowie kwalifikacyjnej jakąś głupią kwotę, a oni się zgodzili. Cholera, tego się nie spodziewałem.
Wcale nie chcę odchodzić. Czynników jest tak wiele. Ciągłość zatrudnienia, opłacane studia, fajna praca, szkolenia wyjazdowe co roku, praca zdalna - czy jest, czy nie ma...
Więcej info ok. południa, na 16:00 nie ma co czekać. ( ͡º ͜ʖ͡º)
#pracbaza i #korposwiat - lubię to środowisko, ale chodzi o pieniądze.
źródło: comment_1656568294BTTsfXqIZ0DPBYwLKbWdVl.jpg
PobierzNie muszą dać dzisiaj przecież, możesz nie przyjąć nowej i przedłużyć współpracę za tydzień. Aczkolwiek znam sytuacje, że potrafią załatwić w 2h nawet przerzucając pracownika z PL do US ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Podjąć decyzję o wydaniu miliona złotych na transport lotniczy? VP EMEA odpisuje "OK" z telefonu siedząc na kiblu.
W czasach kryzysu stawiać nowe hale, nowe linie, przewalać na to miliony. Nikt nie pyta, ile kosztuje transport linii, a że wyniósł 8 mln PLN? Kogo to
@red7000: czys ty oszalal? jak nowa daje 30, to w starej minimum 30%, zadne rabaty!
na rozmowie rzucilem ze tylko zdalnie, ze tylko 3dni w tygodniu i stawke jaka chcialem zeby dali mi spokoj
i zgodzili sie na wszystko:(
no i pracuje zamiast leniuchowac
czemu oni sie czasem zgadzaja?:)
Obecny pracodawca był ok, ale swiezak dostawał stówkę mnie niż ja, z moją wiedzą.
Obecnie mój poprzedni pracodawca jest tym psem "this is fine"
jestem stary juz dosc, mam sporo expa wiec sie cenie
u mnie jest 635 euro dziennie + vat