✨️ Obserwuj #mirkoanonim Ostatnio mam taką rozkminę, że dużym problemem ludzkości są s---------i rodzice. Przecież masa debili którzy wpadli albo nie poradzili sobie z rodzicielstwem wyprodukowała kolejne gówniane pokolenie. Marzy mi się świat gdzie rodzicami mogą być tylko odpowiednie osoby. Choćby wymogi były minimalne (dach nad głową i stała praca) aby wyeliminować chociaż niechciane wpadki :( Wiem, nic odkrywczego ale jak sobie popatrzę na te wszystkie s---------y tego świata to mi się słabo robi... Oczywiście zacząłem rozminiać dopiero jak mam swoje ukochane dzieci i miałem patologicznych rodziców. #rodzicielstwo #dzieci
@mirko_anonim: Jakbyś wyobrażał sobie egzekwowanie takiego prawa? dwójka bezrobotnych bzika się u starych na piętrze, ona zapyla i co dalej? kary finansowe? aborcja? zabranie dziecka? sterylizacja? ( ͡°͜ʖ͡°)
Ostatnio mam taką rozkminę, że dużym problemem ludzkości są s---------i rodzice. Przecież masa debili którzy wpadli albo nie poradzili sobie z rodzicielstwem wyprodukowała kolejne gówniane pokolenie. Marzy mi się świat gdzie rodzicami mogą być tylko odpowiednie osoby. Choćby wymogi były minimalne (dach nad głową i stała praca) aby wyeliminować chociaż niechciane wpadki :(
Wiem, nic odkrywczego ale jak sobie popatrzę na te wszystkie s---------y tego świata to mi się słabo robi...
Oczywiście zacząłem rozminiać dopiero jak mam swoje ukochane dzieci i miałem patologicznych rodziców.
#rodzicielstwo #dzieci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim