Aktywne Wpisy
GreeenOne +54
Jeśli myślisz, że marnujesz kasę na głupoty to pomyśl o tym gościu który spuścił w kiblu 50 tysięcy
#devops #programista #hosting #chmura #ovh #aws #kasa #pieniadze #programista15k #programowanie #backend #frontend #technologia #serwer #pracait #korposwiat #naukaprogramowania #it
#devops #programista #hosting #chmura #ovh #aws #kasa #pieniadze #programista15k #programowanie #backend #frontend #technologia #serwer #pracait #korposwiat #naukaprogramowania #it
źródło: Screenshot 2026-02-04 at 21.10.58
Pobierz
tartsak +185
A pamiętacie tę poje*aną akcję z Czech zwaną medialnie "dzieci z Kurim"? Gdzie dzieci były przetrzymywane w jakiejś piwnicy i sąsiedzi odkryli to, bo nowozakupiona elektroniczna niania zaczęła łapać sygnał z kamery z tej piwnicy? Później się okazało że to był jakiś satanistyczny kult, brali te dzieci, wywozili do lasu, odcinali im kawałek pośladka i traktowali to jako hostię, jeszcze trzymali ich w klatkach. Zamieszana w to była przedszkolanka, która werbowała te
źródło: 1000000538
Pobierz

@mirko_anonim: NIE, nie jest ok
Widać,że jej się załączyły jakieś instynkty macierzyńskie i jest szansa,że bez dzieciaka,albo będzie mieć do ciebie żal a może nawet odejdzie.Ale masz rację z tymi pieniędzmi i czasem.Jak pojawi się dzieciak to już się nie wyszalejesz.
Jak dla mnie są 2 opcje
1.Ustępujesz i godzisz się na totych zakładanie rodziny i żegnasz się z planami o podróżach,albo może dogadasz się ze starymi
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Wyszalała się z Chadami za młodu, a teraz chce rodziny z Miraskiem ʕ•ᴥ•ʔ
Co do samych dzieci, jak rodzice na ciebie cisną, to zawsze możesz im zostawiać i jechać na urlop.
Dasz jej to czego oczekuje albo znajdzie się Inny który nie będzie się zastanawiał i jej to da ;)
Po pierwsze, i najważniejsze nigdy nie rób niczego wbrew sobie, tak robią gówniarze, a nie dorośli mężczyźni. Nie daj sobie narzucić życia i decyzji których samemu nie chcesz podjąć. To jest Twoje życie, nie rodziców, nie partnerki, i nie jej koleżanek. To Ty najlepiej znasz swoje potrzeby mimo, że inni dla własnych korzyści będą próbowali Ci wmówić, że jest inaczej. Jesteś dorosłym chłopem, i znasz swoje potrzeby, co tutaj
ja wiem że babka ma 30 i tak dalej ale wg mnie to ciut za szybko już się deklarować.
Po pierwsze - nikt nie lubi być zwodzony. Masz być z nią szczery.
Po drugie - trzydziestka to nie jest ostatni dzwonek i nie to tu jest problemem. Natomiast probleme jest to, że macie najwyraźniej różne plany na życie. Ona najwyraźniej ona chce stabilizacji a Ty nie. Powinieneś jej powiedzieć to co
Macie totalnie inne potrzeby życiowe
- ona chce założyć rodzinę najlepiej jeszcze w tym roku
- ty chcesz się bawić i w sumie facet dziecko to nawet i pod siedemdziesiątke może zmajstrować. Ty nie masz presji czasu - ona