Aktywne Wpisy

jaki serial z ostatnich 5 lat wam udowodnił, że może jednak warto nie rezygnować całkiem z wspólczesnych seriali i czasem cos spróbować, bo ja po takiej seri kilku polecanych nowych seriali które sie okazały crapami, dalem sobie spokój
#seriale #vod #primevideo #hbomax
#seriale #vod #primevideo #hbomax

rail_man +77
Wyobrażacie sobie splacanie 30 lat kredytu na takie coś?
- ciemna klitka, wciśnięta w róg budynku
- ogródek taki, że zamiast kosiarki wystarczy królik
- smietnik obok XD
- nad twoim przybytkiem stłoczone dwa balkony, ze sasiedzi mogą zbijać rano piątki i robić konkurs we wrzucaniu ci petów na trawę
- ciemna klitka, wciśnięta w róg budynku
- ogródek taki, że zamiast kosiarki wystarczy królik
- smietnik obok XD
- nad twoim przybytkiem stłoczone dwa balkony, ze sasiedzi mogą zbijać rano piątki i robić konkurs we wrzucaniu ci petów na trawę
źródło: IMG_4583
Pobierz

Zaraz mi odwali:
-zaliczyłem kilku psychologów i chodzę do jednego, ale poza przeprowadzaną analizą nie dostałem pomocy, bo nie znają rozwiązania. Tak, zwykła terapia mi nie pomoże, bo to usłyszałem wprost,
-to samo z psychiatrami,
-na uczelni wyalienowany,
-w pracy miałem ostatnio problemy z tego wszystkiego,
-pochodzę z patologicznej rodziny i jestem osierocony,
-doskwiera mi samotność,
-dodatkowo cierpię z pewnego powodu kolejny miesiąc,
-ciągłe rozczarowania,
-ja chciałem tylko zacząć na nowo i żyć normalnie
-piszę teraz anonima, a w międzyczasie mam ataki frustracji z tego wszystkiego.
-dosłownie nigdy się o mnie nikt nie zatroszczył. Miłości nawet ze strony matki nie zaznałem, a byłem dobrym dzieckiem.
-nikt nie jest idealny, ale większość moich problemów bierze się z tego, że to inni mają problemy i przenoszą to na innych.
I w ten sposób pozostaje mi chodzić po psychologach, psychiatrach i szukać zaburzeń osobowości, porad u ludzi w internecie i doszukiwać się aspergerów, adhd i innych rzeczy. Litości. Mogę być otwarty, zaczynać rozmowy i słyszęć, że jestem zwykły od innych, a i tak mnie alienują. Jakby podświadomie. Blackpillów się chyba muszę doszukiwać, które są brane przez głównie przegrywów obarczających za winę wszystko poza sobą. O ironio ja to teraz piszę, mimo pracy nad sobą. Jak coś zrobię, to usłyszę że mam słabą psychikę od ludzi, którzy by się dawno temu już powiesili, a mają normalne życie, bo taki był ich początek.
#zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: najwazniejsze jest to czemu sam sie o siebie nie troszcyzcz
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim oj przydadzą się. Naprawdę mi by wystarczyło, żeby znalazła się tlyko ta jedna osoba chcąca się
@mirko_anonim: co wykazała analiza? Jaka diagnoza? Jakie konkluzje?
Czyli z czego?
@mirko_anonim: Oj, jesteś jesteś.
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
@SebastianDosiadlgo ale polega na wzajemnym wsparciu, a wygadanie się i wyrzucenie z siebie złych emocji w tej sytuacji na tym tagu jest normalne. Nie możesz mnie oceniać na podstawie tego wpisu, bo mimo dostania od życia
Nic o Tobie nie wiem, ale po sposobie w jaki piszesz i to o czym piszesz sprawiasz wrażenie zakochanego w sobie narcyza, który pragnie być podziwiany i w centrum zainteresowania. Biedaczek, nikt się o niego nie zatroszczył i musiał sam sobie organizować czas w dzieciństwie, ojej. No masz najgorzej na świecie po prostu.
Na stówę jesteś toksycznym człowiekiem i dlatego nikt z
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: mozesz byc lagodniejszy dla siebie, a nie tylko wymagania i wymagania
@mirko_anonim: ciekawe - ja uznaje ze dlatego wlasnie mam lepsze, bo spedzalem dnie na podworku z dzieckakami.
@mirko_anonim: Problem po stronie swiata zewnetrznego?
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi