Aktywne Wpisy

LM317K +66
#nasa #artemis Ja p------e, realizacja tego streamu to jakieś k---a, nieporozumienie.
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać

xiv7 +148

Mirki, sprawa prosta. Zarabiam marne pieniadze w swojej branzy (#architektura) i chce sie przebranzowic na programiste. Mam za soba kurs javascripta. Robilem tez proste rzeczy w Pythonie (BIM Revit manager here).
Wiem ze teraz gorszy moment w branzy ale moge pol roku-rok poczekac. Moja praca jest ch&*wo platna ale stabilna
Jaka jest najlepsza droga jesli w ciagu pol roku-rokuchcialbym sprobowac wysylac cv?
#pytanie #zalesie #programowanie #zarobki #praca #pracait
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
─────────────────────
─────────────────────
─────────────────────
· Zaakceptował: grap32
@mirko_anonim: niepopularna opinia: jak nie potrafisz w tej branzy zarobic to w IT tez nie bedziesz umial
mam 6 lat doswiadczenia.
ile w #pracait zarabia sie z 6 latami? wiecej niz 6k netto? no to skad zdziwienie ze chce
1. nie potrafisz wyszukiwać odpowiedzi na najbardziej trywialne pytania mając dostęp do internetu, chata gpt - to już jest właściwie Red flag bo ta praca to praktycznie nieustanne rozwiązywanie problemów i poszukiwanie informacji.
2. płacisz za kurs js czyli darmową, ogólnodostępną wiedzę. to tak jakbyś płacił komuś za dostęp do konstytucji, albo
"kurs javascripta" - mam tu na mysli to ze zrobilem darmowy kurs online, nie platny, a potem po kursie postawilem od zera cala strone na bootstrapie, z baza danych przez api na aws, obliczeniami dla architektow, itd. i strona sobie dziala w sieci nawet mialem kilku uzytkownikow - ale jak z tego
podaj link do gita, rzucę okiem co tam namotałeś.
6 do 7 tys netto.
masz inne info?
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
wiec stawki sa niewiele wieksze niz architektow
─────────────────────
· Zaakceptował:
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi