✨️ Obserwuj #mirkoanonim Dlaczego nie da się usunąć konta poczty na int.pl? (serwis interii) Wyskakuje mi coś takiego: Ze względów bezpieczeństwa funkcja jest obecnie niedostępna. Skontaktuj się z Biurem Obsługi Klienta.
Biuro klienta nie odpowiada... Miał ktoś podobnie?? #interia #email #int.pl
@mirko_anonim Co jak co, ale usuwanie adresu e-mail ma same wady, więc moim zdaniem nie warto tego robić. Prawdopodobieństwo tego, że na danym adresie e-mail mamy jeszcze jakieś konta w usługach, których zapomnieliśmy "przepiąć" na nowy adres jest niemałe, więc zwykle kwestią czasu jest to, że będzie się tej decyzji żałować. Drugim aspektem usuwania adresu e-mail jest to, że ktoś może go po nas użyć w przyszłości (niektórzy usługodawcy taką możliwość
aktywny-narrator-8: Był kiedyś wpis z tym samym problemem, więc widocznie się to zdarza. Moją skrzynkę sami usunęli po dłuższym nielogowaniu, ale było to dłużej temu, więc mogli zmienić zasady usuwania, ale może nie, więc najprościej się nie logować.
Dlaczego nie da się usunąć konta poczty na int.pl? (serwis interii)
Wyskakuje mi coś takiego:
Ze względów bezpieczeństwa funkcja jest obecnie niedostępna. Skontaktuj się z Biurem Obsługi Klienta.
Biuro klienta nie odpowiada... Miał ktoś podobnie??
#interia #email #int.pl
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi