Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +228
Dzień 7
I tak oto minął dzień 7. Ostatni dzień z większych upałów . I wreszcie koniec terrorów przypominających pustynię . Tego dnia widziałem 3 razy węże , w tym raz grzechotnika który na mnie grzechotał . Musiałem go obejść bokiem . Mam już wrażenie że te dni się zlewają i sam już nie wiem co kiedy robiłem . Możliwe że to chwilowo też koniec miejsc gdzie są problemy z wodą. Udało
I tak oto minął dzień 7. Ostatni dzień z większych upałów . I wreszcie koniec terrorów przypominających pustynię . Tego dnia widziałem 3 razy węże , w tym raz grzechotnika który na mnie grzechotał . Musiałem go obejść bokiem . Mam już wrażenie że te dni się zlewają i sam już nie wiem co kiedy robiłem . Możliwe że to chwilowo też koniec miejsc gdzie są problemy z wodą. Udało
źródło: IMG_2692
Pobierz

lubie-sernik +83
Przed przeprowadzką do #tajlandia byłem się dziś zaszczepić na: wściekliznę, dur brzuszny, WZW a, tężec, polio, krztusiec i błonice.
Na razie zapłaciłem 880 zł. Jeszcze będę się szczepił za tydzień dwoma szczepionkami.
#sernikpodrozuje - obserwuj by być na bieżąco z moją przeprowadzką do Azji
#podroze #azja #zdrowie #szczepienia
Na razie zapłaciłem 880 zł. Jeszcze będę się szczepił za tydzień dwoma szczepionkami.
#sernikpodrozuje - obserwuj by być na bieżąco z moją przeprowadzką do Azji
#podroze #azja #zdrowie #szczepienia
źródło: 1000055240
Pobierz

#technologia #internet #ai #chatgpt #openai #alexa #amazon #komputery
Myślicie, że w przyszłości (a może nawet niedalekiej) AI mogłoby zastąpić towarzystwo w stylu psa? Nie tylko jako pomocnik, ale również jako towarzysz xd
Ta myśl nasunęła mi się, gdy przed chwilą obejrzałem filmik na yt, w którym facet używał głosowego ai podczas spawania. AI prowadziło go krok po kroku, podpowiadało, co robić, i robiło to naprawdę dobrze xD najlepsze, że to był polak i polski film. Ai normalnei gadało po polsku i rozumiało nasz język.
Skoro AI już potrafi rozmawiać, myśleć, przeszukiwać internet, a do tego istnieją roboty, które chodzą, jeżdżą i mają kamery, to chyba tylko kwestia czasu, zanim AI zostanie wgrane do robota z możliwością poruszania się.
Jak myślicie – czy taki „robot towarzysz” może wkrótce stać się rzeczywistością?
Jakby w ameryce ludzie używają Asystent Alexa od Amazona, więc to co ja napisałem chyba nie jest jakimś dalekim sci fiction??? jak myslicie odp wazne
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
- Robo-pies - to może nawet już w przyszłym roku będzie w sprzedaży, jako towarzysz, bo już teraz można kupić takiego robota, choć kwestie cyfrowego umysłu - są jeszcze na etapie eksperymentowania.
- Android - to jako mało rozgarnięty towarzysz, to może już nawet w 2027 roku będzie w sprzedaży, gdzie teraz są testowane prototypy, i można już kupić takiego robota, choć