Aktywne Wpisy

l3gend +105
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

niebadzogrem +13
Nie ogarniam ludzi ktorzy chodza w zwyklych zegarkach. Przeciez poza bateria tam nie ma plusów.
Ani nie ustawisz przpyomnienia z asystentem, nie pogadasz z reki jak ktos dzwoni, nie znajdzesz telefonu dzwoniac na niego zegarkiem, na bieganiu nie zrobisz pomaru ani nie posluchasz muzyki ze sparowanych sluchawek przez bt. Juz nie mowie o bardziej zaawansowanych rzeczach jak sterowanie domem, shuflowanie kawalka na spotify odtwarzanym na AVR czy uzyciem zegarka jako myszki w
Ani nie ustawisz przpyomnienia z asystentem, nie pogadasz z reki jak ktos dzwoni, nie znajdzesz telefonu dzwoniac na niego zegarkiem, na bieganiu nie zrobisz pomaru ani nie posluchasz muzyki ze sparowanych sluchawek przez bt. Juz nie mowie o bardziej zaawansowanych rzeczach jak sterowanie domem, shuflowanie kawalka na spotify odtwarzanym na AVR czy uzyciem zegarka jako myszki w

Jaki jest wogóle sens targów pracy bo jak kiedyś byłem to pracy tam się nie znajdzie jedynie długopis dostałem to jest wogóle sens jakiś tam iść czy tylko po to aby dostać jakiś kubek czy długopis i nic więcej nie uzyskać , jak tak to szkoda czasu kompletnie , lepiej już chyba leżeć albo puszki zbierać bez urazy dla ludzi co to robią. Pozdrawiam
#targipracy #bezrobocie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Będąc na targach jakieś 5 lat temu:
zgarnąłem 3 długopisy, piłeczkę antystresową, notes, gumowy samolot i znalazłem fajną robotę.
Ogólnie to polecam
Jak nie umiesz gadać z ludźmi i idziesz zbierać ulotki czy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta