Aktywne Wpisy

IntruderXXD +7

Nicponsky +178
Sąsiad sprawił sobie stylową wycieraczkę. Zazdro.
#heheszki #humor #smieszneobrazki #izrael #zymianie #wystrojwnetrz
#heheszki #humor #smieszneobrazki #izrael #zymianie #wystrojwnetrz
źródło: 6efc0560d9fcc05b266205bf2964254d35d22bed3ed413e049b3c157c848c429
Pobierz

Posiadając 35 lat wiem jedno:
- bycie samemu (samodzielność) oraz bycie przy tym szczęśliwym to największy atrybut siły u mężczyzny
- bycie w związku jest stanowczo przereklamowane, po małżeństwie albo rozwód albo stracone życie. Bierze się to z tego, że kobiety po 25 roku życia niestety patrzą tylko na zasoby.
- inwestowanie pieniędzy w pewne inwestycje to najlepsze co może być
- ukończenie dobrych studiów i zarabianie co najmniej 2 średnich krajowych to powód do dumy i sukcesu w życiu
- uprawianie pasji to jeden z punktów do szczęścia
- bycie niewolnikiem monopolowego lub spożywczego to najgorsze niewolnictwo wszechczasów
- sport/ruch to podstawa
- nie dać się jednocześnie zniewolić pieniądzom oraz materii
- nie myśleć nadmiernie
- oderwanie od religii i sekt
- BMI w normie
#rozwoj #zycie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: grap32
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: a kto umarł ten nie żyje
Ale w sumie jak się spojrzy z innej strony, to...
Kobieta łapie urodą, a facet stabilizacją.
Ty nie chcesz grubej, a kobieta nie chce maminsynka.
Ty chcesz przewodzić w związku, zakładam; kobieta chce, aby przewodnik "znał trasę" a nie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
PS Przewidywalność jak zegarek - flex statusem, aby zagłuszyć, że się przegrało reprodukcyjnie, czyli biologicznie ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: e704882488a3b28686f1571a4239428d560a1ddc7e579d10657b627262380620
Pobierzwiadomo, że wszystkiego mieć nie można i lepszy rydz niż nic i wtopa z chorą psychicznie babą - ale nie jest to idealny układ taka samotność i stoicki spokój, nikt prawie by sobie takiego życia nie wybrał
Stąd te wszystkie problemy i niechęci do rozwoju.
Wstajesz rano taki sam jak poszedłeś spać, w głowie gra ciągle ta sama płyta i świeci to samo światełko, tydzień, miesiąc, rok, 10 lat później...
Wszystko to prawdopodobnie
Pozwolę się nie zgodzić. Powiem Ci, że po 25 roku życia jeszcze bardziej na to patrzą. O ile do 25 roku życia są sponsorowane przez rodziców, tak już po 25 roku życia są zdane same na siebie. Albo
Yolo. Tylko, że... jest to troszku nieco nierealne ;) może na początku związku w okresie DEMO. W małżeństwie? No... ze statystyk trochę inaczej
Ok, czy znasz może jakieś małżeństwo w którym nie ma żadnych zgrzytów, wszystko jest pięknie i perfekcyjnie? Wg statystyk co 3 kończy się rozwodem, a ile jest
Stąd te wszystkie problemy i niechęci do rozwoju.
Wstajesz rano taki sam jak poszedłeś spać, w głowie gra ciągle ta sama płyta i świeci to samo światełko, tydzień, miesiąc, rok, 10 lat później...
Wszystko to prawdopodobnie wynikiem
PS Ktoś ma status to wysyła sygnał - w------e, niech sądzą co tam sądzą bo od środowiska tego realnego dostaje sygnały mojej wysokiej pozycji ale tak się nie zachowałeś - ale jak typowy człowiek, który przegrał biologicznie ale ego nie chce tego przyjąć więc każdemu
Ale ja odpowiedź napisałem nie dlatego, że przegrałem tylko dlatego, aby Ciebie wyprowadzić z błędu. Nie wyjaśniłem tego, dlatego winien jestem napisać stosowne wytłumaczenie, ponieważ masz odgórne poglądy które