Wpis z mikrobloga

✨️ Siła samodzielności i pasji w życiu mężczyzny
Posiadając 35 lat wiem jedno:
- bycie samemu (samodzielność) oraz bycie przy tym szczęśliwym to największy atrybut siły u mężczyzny
- bycie w związku jest stanowczo przereklamowane, po małżeństwie albo rozwód albo stracone życie. Bierze się to z tego, że kobiety po 25 roku życia niestety patrzą tylko na zasoby.
- inwestowanie pieniędzy w pewne inwestycje to najlepsze co może być
- ukończenie dobrych studiów i zarabianie co najmniej 2 średnich krajowych to powód do dumy i sukcesu w życiu
- uprawianie pasji to jeden z punktów do szczęścia
- bycie niewolnikiem monopolowego lub spożywczego to najgorsze niewolnictwo wszechczasów
- sport/ruch to podstawa
- nie dać się jednocześnie zniewolić pieniądzom oraz materii
- nie myśleć nadmiernie
- oderwanie od religii i sekt
- BMI w normie

#rozwoj #zycie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: grap32

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: z tego co obserwuje to głównie kobiety młode patrzą na kasę, dopiero koło tego 25 niektórym się głową otwiera na inne opcje, jak już sugar daddy staje się nierealnym scenariuszem.
Ale w sumie jak się spojrzy z innej strony, to...
Kobieta łapie urodą, a facet stabilizacją.
Ty nie chcesz grubej, a kobieta nie chce maminsynka.
Ty chcesz przewodzić w związku, zakładam; kobieta chce, aby przewodnik "znał trasę" a nie
  • Odpowiedz
@Quashtan: dokładnie tak jest, przecież te wszystkie kwestie które wymienił OP smakowałyby tylko lepiej u boku hot młodej laski napalonej i wpatrzonej jak w obrazek, nwm kogo chce facet oszukać takim biadoleniem xd

wiadomo, że wszystkiego mieć nie można i lepszy rydz niż nic i wtopa z chorą psychicznie babą - ale nie jest to idealny układ taka samotność i stoicki spokój, nikt prawie by sobie takiego życia nie wybrał
  • Odpowiedz
@Dietetyq: te lepszy rydz niż nic to akurat słodka cytryna - próba wmówienia sobie, że obecny stan to coś, co jest bliższe i możliwe jest lepsze i od razu wmówienie sobie, że trafisz na chorą psychiczną babę to kwaśne winogrono - widzisz jak ładnie tańczysz, aby nie powiedzieć sobie - tak przegrałem biologicznie bo wiesz jak to zrobisz to system zacznie mielić (dysonans poznawczy) ( ͡º ͜ʖ͡
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
logiczny-anonim-45: Takie myślenie to jest objaw blokady hormonalnej według mnie, człowiek który dochodzi do takich wniosków nie funkcjonuje normalnie i nie rozwija się adekwatnie do swojego wieku, jest tylko ciągle taki jeden stan, ciągłe nie zaspokojenie.
Stąd te wszystkie problemy i niechęci do rozwoju.
Wstajesz rano taki sam jak poszedłeś spać, w głowie gra ciągle ta sama płyta i świeci to samo światełko, tydzień, miesiąc, rok, 10 lat później...
Wszystko to prawdopodobnie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
determinowany-mediator-43: @Cozwykopem:

z tego co obserwuje to głównie kobiety młode patrzą na kasę, dopiero koło tego 25 niektórym się głową otwiera na inne opcje, jak już sugar daddy staje się nierealnym scenariuszem.

Pozwolę się nie zgodzić. Powiem Ci, że po 25 roku życia jeszcze bardziej na to patrzą. O ile do 25 roku życia są sponsorowane przez rodziców, tak już po 25 roku życia są zdane same na siebie. Albo
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
determinowany-mediator-43: @dietetyk:

dokładnie tak jest, przecież te wszystkie kwestie które wymienił OP smakowałyby tylko lepiej u boku hot młodej laski napalonej i wpatrzonej jak w obrazek, nwm kogo chce facet oszukać takim biadoleniem xd

Yolo. Tylko, że... jest to troszku nieco nierealne ;) może na początku związku w okresie DEMO. W małżeństwie? No... ze statystyk trochę inaczej
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
determinowany-mediator-43: @Quashtan:

próba wmówienia sobie, że obecny stan to coś, co jest bliższe i możliwe jest lepsze i od razu wmówienie sobie, że trafisz na chorą psychiczną babę to kwaśne winogrono

Ok, czy znasz może jakieś małżeństwo w którym nie ma żadnych zgrzytów, wszystko jest pięknie i perfekcyjnie? Wg statystyk co 3 kończy się rozwodem, a ile jest
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
determinowany-mediator-43:

Takie myślenie to jest objaw blokady hormonalnej według mnie, człowiek który dochodzi do takich wniosków nie funkcjonuje normalnie i nie rozwija się adekwatnie do swojego wieku, jest tylko ciągle taki jeden stan, ciągłe nie zaspokojenie.

Stąd te wszystkie problemy i niechęci do rozwoju.
Wstajesz rano taki sam jak poszedłeś spać, w głowie gra ciągle ta sama płyta i świeci to samo światełko, tydzień, miesiąc, rok, 10 lat później...
Wszystko to prawdopodobnie wynikiem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jakbyś nie przegrał to nie siedziałbyś tutaj na wypoku i nie "czuł" potrzeby napisanie odpowiedzi ( ͡ ͜ʖ ͡)

PS Ktoś ma status to wysyła sygnał - w------e, niech sądzą co tam sądzą bo od środowiska tego realnego dostaje sygnały mojej wysokiej pozycji ale tak się nie zachowałeś - ale jak typowy człowiek, który przegrał biologicznie ale ego nie chce tego przyjąć więc każdemu
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
determinowany-mediator-43: @Quashtan:

jakbyś nie przegrał to nie siedziałbyś tutaj na wypoku i nie "czuł" potrzeby napisanie odpowiedzi ( ͡ ͜ʖ ͡)

Ale ja odpowiedź napisałem nie dlatego, że przegrałem tylko dlatego, aby Ciebie wyprowadzić z błędu. Nie wyjaśniłem tego, dlatego winien jestem napisać stosowne wytłumaczenie, ponieważ masz odgórne poglądy które
  • Odpowiedz