✨️ Jak walczyć z trądzikiem w Warszawie?Ⓘ Mirki mirabelki całe życie mam trądzik, rodzice nie mieli kasy a później chyba się przyzwyczaiłam. Mam 34 lata i che ruszyć ten temat i mieć w końcu gładką skórę bez aktywnych zmian trądzikowych. Czy jesteście mi w stanie polecić w Warszawie dobrego specjalistę który zleci mi odpowiednie badania a nie przepisze antybiotyk bez żadnych badań jak teraz miałam w luxmedzie i oczywiście nie działa. Zmieniłam ostatnio dietę i od trzech tygodni nie jem przetworzonego jedzenia ani słodyczy i tak już zostanie. Używam lekkich niekomedogennych kosmetyków dermatologicznych. Cethapil do mycia twarzy, krem lipoaktywny cethapil, serum CeraVe, lekki fluid z Avene, spf 50 cosrx #tradzik #mirabelkopomusz #mirabelkipolecaja #gownowpis #rozowepaski #niebieskiepadki
@mirko_anonim: Trudno powiedzieć kogo konkretnie polecić bo może komuś pomoże, a tobie nie. Przyczyny trądziku są tak różne, że to może być w zasadzie wszystko. Ja po latach sama doszłam do tego że mam problem z histaminą i jelitami, a objawiało się to praktycznie wyłącznie trądzikiem i przewlekłym zmęczeniem. Żaden lekarz mi tego nie sugerował, ba, jak sama miałam jakieś obserwację to nic ich to nie obchodziło. Ciągle mi wciskali
@JestemFrenem: jeśli zaczynam żyć bardzo niezdrowo to wraca ale w takim wypadku wróciłby też po izoteku. Jeśli dbam o to żeby się wysypiać, jeść to co mi służy i unikam tego co nie i biorę suplementy to jest dobrze
@Just_rozowy_pasek_things: ale co to za życie, jak zjesz nabiał czy coś to nagle na nastepny dzien cos ci wyskoczy xdd bo jakies wesele czy cos i tam tluste potrawy.
no ludzie, taki #phaxidieta codziennie w-------a jakies chipsy, pizzę i mase innych rzeczy a ma czystą cere, a ja zjem plasterek serka i mi już cos wyskoczy XDD tak sie zyc nie da
@JestemFrenem: miałam to samo i póki co nie mam na to rozwiązania prócz trzymania się dobrych nawyków. Dla niektórych pomaga Izotek ale on też ma taką listę efektów ubocznych że szkoda gadać. Plus jeśli coś ci szkodzi na cerę to pewnie i na coś innego co odezwie się po latach
Mirki mirabelki całe życie mam trądzik, rodzice nie mieli kasy a później chyba się przyzwyczaiłam. Mam 34 lata i che ruszyć ten temat i mieć w końcu gładką skórę bez aktywnych zmian trądzikowych. Czy jesteście mi w stanie polecić w Warszawie dobrego specjalistę który zleci mi odpowiednie badania a nie przepisze antybiotyk bez żadnych badań jak teraz miałam w luxmedzie i oczywiście nie działa. Zmieniłam ostatnio dietę i od trzech tygodni nie jem przetworzonego jedzenia ani słodyczy i tak już zostanie. Używam lekkich niekomedogennych kosmetyków dermatologicznych. Cethapil do mycia twarzy, krem lipoaktywny cethapil, serum CeraVe, lekki fluid z Avene, spf 50 cosrx #tradzik #mirabelkopomusz #mirabelkipolecaja #gownowpis #rozowepaski #niebieskiepadki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: nie wiem, ja wiem tylko, jak walczyć z nim w Krakowie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
no ludzie, taki #phaxidieta codziennie w-------a jakies chipsy, pizzę i mase innych rzeczy a ma czystą cere, a ja zjem plasterek serka i mi już cos wyskoczy XDD tak sie zyc nie da