Wpis z mikrobloga

✨️ Jak walczyć z trądzikiem w Warszawie?
Mirki mirabelki całe życie mam trądzik, rodzice nie mieli kasy a później chyba się przyzwyczaiłam. Mam 34 lata i che ruszyć ten temat i mieć w końcu gładką skórę bez aktywnych zmian trądzikowych. Czy jesteście mi w stanie polecić w Warszawie dobrego specjalistę który zleci mi odpowiednie badania a nie przepisze antybiotyk bez żadnych badań jak teraz miałam w luxmedzie i oczywiście nie działa. Zmieniłam ostatnio dietę i od trzech tygodni nie jem przetworzonego jedzenia ani słodyczy i tak już zostanie. Używam lekkich niekomedogennych kosmetyków dermatologicznych. Cethapil do mycia twarzy, krem lipoaktywny cethapil, serum CeraVe, lekki fluid z Avene, spf 50 cosrx #tradzik #mirabelkopomusz #mirabelkipolecaja #gownowpis #rozowepaski #niebieskiepadki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Trudno powiedzieć kogo konkretnie polecić bo może komuś pomoże, a tobie nie. Przyczyny trądziku są tak różne, że to może być w zasadzie wszystko. Ja po latach sama doszłam do tego że mam problem z histaminą i jelitami, a objawiało się to praktycznie wyłącznie trądzikiem i przewlekłym zmęczeniem. Żaden lekarz mi tego nie sugerował, ba, jak sama miałam jakieś obserwację to nic ich to nie obchodziło. Ciągle mi wciskali
  • Odpowiedz