Aktywne Wpisy

Czoso +901

Clefairy +27
Tak widzę ludzi co mają ból d--y o brak gier na przestarzałych płytach - sfrustrowani 35-40 latkowie, którzy aby poczuć, że coś posiadają muszą to sobie wcisnąć na zapomnianą zakurzoną półkę.
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
Sam swego czasu kolekcjonowałem gry, ale po dłuższym czasie doszedłem do wniosku, że jest to bezsensowne. Do tych gier i tak się NIE WRACA, co najwyżej kupuje się za 30 zł na promocji odświeżoną wersję jakiejś produkcji i ogrywa na luzie na
źródło: 5851
Pobierz

Najgorzej że wszystko zależy od twoich genów i nawet nie chodzi mi o wygląd, chociaż to idealnie pokazuje jak niewiele od ciebie zależy. Ja dawno zauważyłem, że z wyglądem over więc stwierdziłem że trzeba to nadrobić nauką, inteligencją, chociaż po to żeby narobić hajsu i wyjść z matrixa. Problem w tym że tutaj też zderzyłem się ze ścianą i uświadomiłem że bez genów też daleko nie zajedziesz. Tyle razy próbowałem się uczyć czegoś nowego żeby mieć jakieś skille ale mnie to za każdym razem przerasta i nie potrafię zrozumieć nawet podstawowych rzeczy z IT, programowania, AI, itd. Rzeczy które tworzyli m.in. Polacy - ten Wojciech Zaręba z OpenAI czy polskie chłopaki z ElevenLabs. I chodzi mi o to że czytając ich historie to oni od początku przejawiali ponadprzeciętne cechy. Ten Zaręba opowiadał że za dzieciaka już nauczycielki zauważyły że przerasta innych w matematyce, itp. I tak jest ze wszystkim.. Nawet jak ktoś nie ma wyglądu ale robi fajne rzeczy, zarabia mnóstwo hajsu, ma wkład w rozwój świata to ZA KAŻDYM RAZEM ma te odpowiednie geny.
#feels #antynatalizm #dzieci #przegryw #blackpill #zycie #doomer #przegrywpo30tce
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: 8be58f56eadccb9f7545829a83fd8b53617976299c6a4adc77b388adba0be2ba
Pobierzźródło: Natura
PobierzGenetyki nie przeskoczysz. Szczególnie jeśli mówimy o potencjale intelektualnym czy uzdolnieniach. Zawsze jest sufit, czasem niżej czasem wyżej i nie ma żadnego znaczenia ile czasu, ile wysiłku poświęcisz. Sam to wielokrotnie obserwowałem kiedy z trudem ogarniałem podstawy jakiegoś tematu i wszystko mi się plątało pomimo ciężkiej pracy a ktoś inny zaczynając z tego samego miejsca po krótkim czasie