Wpis z mikrobloga

✨️ Jak osiągnąć doskonałą formę: Moja historia
Nie bardzo mam gdzie pochwalić się losowymi numerami z telefonu to zrobię to tutaj, bo dla mnie pułap tlenowy 54, i wskoczenie w kategorię "Doskonały", to jednak jest pewne osiągnięcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Startowałem 4 lata temu, z poziomu 47, z kanapy i blisko połowę grubszy. Moja pierwsza wycieczka rowerowa 20km skończyła się jego prowadzeniem pod górkę. Dziś, dobijając powoli do 40stki, mogę zrobić 100km lub przebiec półmaraton a potem iść do roboty

To jest inne życie - pomijam całkowicie względy estetyczne czy zdrowotne. Ja po prostu mogę docenić wreszcie życie i świat

Kosztowało to wiele pracy, wiele pieniędzy, miałem wielkie szczęście do mądrych trenerów, którzy mnie pokierowali i zmusili do przekroczenia granic, których nie wyobrażałem sobie nawet osiągnąć.

Po tym wszystkim jestem w formie, w której część z was była kilka kebabów temu, ale to dla mnie ogromna zmiana. Jeśli ktoś zastanawia się dziś czy da radę - to potrwa, ale dacie radę

#bieganie #rower #odchudzanie #mikrokoksy

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Jak osiągnąć doskonałą formę: Moja historia Ⓘ
Nie bardzo mam gdzie ...

źródło: Screenshot-20260616-095355-Garmin-Connect

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dobrze skoro uzyskałeś lepszą formę. Przy czym VO₂Max zależy jak się mierzy, z zegarka jest bardzo orientacyjny, potrafił mi skakać od właśnie poniżej 50 do 60 w krótkim czasie. Więc nie ma co się nim zbyt kierować, forma zostaje nawet jak pokazuje spadek, może też zawyżać, wystarczy przerwa na spacery lub błędny odczyt i się zmienia. Najważniejsze samopoczucie.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Rejetn odpowiednio poniżej 1:45 i 45

@koszyk2 to chyba bot z anonimowych dodaje tytuł automatycznie xD ja tylko chciałem się pochwalić ważnym milestonem i pocieszyć innych, że się da - jestem raczej kiepską osobą do mówienia innym jak osiągnąć dobrą formę i myślę że wielu ludzi robi to i szybciej i lepiej

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim: a no to gratulacje ! zasugerowałem się tytułem i myślałem,ze będzie opis jak to osiągałeś albo plany treningowe. Akurat też ostatnie 2 miesiące wziąłem się za siebie i lubię takie porady i inspirujące historię innych
  • Odpowiedz