Aktywne Wpisy

weezyxboss +118
U mnie w powiatowym wypizdowie dolnym w takich zajebistych temperatura lokalne przedsiębiorstwo usług komunalnych postanowiło że będzie ograniczac dostęp bieżącej wody w dzień i wyłączać dostęp do wody od 21 xD na dworze 40 stopni a oni k---a wodę ograniczają bo gdzieś ludzie na domkach napełniają baseny i dbają żeby ich trawniki były wiecznie zielone xD #pogoda #l-------------j #lubuskie #zalesie

Teuvo +38
np włosi mają takie drewniane okiennice które zaciemniają i chronią przed słońcem mieszkanie i skutecznie zatrzymują to gorąco z promieni słonecznych na zewnątrz bo drewno bardzo dobrze izoluje termicznie ale polacy jeszcze nie wyewoluowali do poziomu tak zaawansowanej technologii

Rozstrzygnijmy to raz na zawsze, jakie najlepsze #sztukiwalki dla przeciętnego chłopa żeby obronić się na ulicy, w barze? Załóżmy że po prostu już nie ma wyjścia, nie ma ucieczki. Chcemy uniknąć konfrontacji za wszelką cenę ale może napastnik jest pijany lub naćpany i ewidentnie szuka zaczepki. Załóżmy też że macie wzrost lekko >170, raczej skinnyfat, kiedyś uprawialiście sport głównie piłka więc nogi sprawne ale raczej domatorski styl życia do tej pory. Co warto ćwiczyć żeby ostatecznie przetrwać w kryzysowej sytuacji? Obstawiam że cios i ucieszka nie wchodzi w grę bo większość jest większa ode mnie i raczej przetrwali by mój cios (tym bardziej jak pod wpływem) więc doszłoby do dłuższego kontaktu.
#sport #mma #ufc #boks #przegryw #bjj #kickboxing #sportywalki #muaythai
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: 4tug2e
PobierzJakie sztuki walki?
Sprint
MMA bo to polaczenie wszystkiego ale walczysz nie honorowo i bez zasad