Aktywne Wpisy

Salido +991
Minął 0. (z 67) dzień wakacji.
To już 8. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2025:
To już 8. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2025:
źródło: 1-453841-52
Pobierz
donatien-de-sade +159

#niepopularnaopinia
Najgorzej co można zrobić w kontekście wychowywania dzieci to wychować je w duchu sprawiedliwości społecznej. Wiecie, że panuje na świecie jakaś odgórna sprawiedliwość i za dobre zachowanie zostaniesz wynagrodzony. Ileż to już takie polackie wychowanie wygenerowało pokolenia #przegryw albo sfrustrowanych dorosłych.
Dobre oceny, dobre zachowanie -> idealny pracownik etatowy który ma robić i mało gadać
Nie wdawaj się w bójki, ustępuj, nie reaguj to się znudzą -> zawsze wygra silniejszy (czyli nie ty), wyuczona bierność, kozioł ofiarny
Miły dla kobiet -> #samotnosc albo dobry przyjaciel do pocierania łez
Chętny do pomocy innym -> idealny frajer do wykorzystywania
Ciężka, rzetelna i sumienna praca -> najczęściej nikt tego nie doceni
Od lat czytam te same problemy pokolenia millenialsów - zrobiłem wszystko co trzeba, to co mi radzili, to co dobre. Uczyłem się dobrze, poszedłem na studia, byłem miły dla ludzi, w pracy ciężko pracowałem i życie mnie oszukało.
#przemyslenia #psychologia #zycie #depresja #dzieci #antynatalizm #przegrywpo30tce #antykapitalizm #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: comment_Lb6ZfKSNvAvg5k8Hum1KeFLdDEoeGSwf
Pobierz@mirko_anonim: Życie Cię nie oszukało. Kupiłeś programowanie społeczne i wylądowałeś dokładnie tam gdzie powinieneś.