Aktywne Wpisy

Soothsayer +40
Opowiedzcie mi o swoich dzisiejszych sukcesach
źródło: IMG_20250610_061612
Pobierz
Sportacus +73
Dopiero niedawno się dowiedziałem, że w Polsce był cykl 13 filmów związanych z różnymi świętami obchodzonymi u nas w ciągu roku. Każdy trwa około godziny. Pewnie większość z was kojarzy Żółty szalik i tę słynną scenę z Gajosem, kiedy delektuje się wódką. Będzie co oglądać – może i was to zainteresuje, jeśli jeszcze o tym nie słyszeliście :D
#filmy #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu
#filmy #ciekawostki #gruparatowaniapoziomu
źródło: obraz
Pobierz

https://notehub.org/9pk10
Pluśnij jeśli chcesz żebym wrzucił tego więcej. Będę wdzięczny za wszelkie rady i uwagi. Będę starał się wrzucać zadania o różnym poziomie trudności. Jeśli zadanie jest zbyt proste spójrz w "dodatkowe punkty za".
Zachęcam do nadsyłania zadań rekrutacyjnych! Dzięki temu pomożesz zbudować większą bazę zadań :)
#programowanie #backend #webdev #programista15k #it
xD szanuje
@pstrg:
Przydalaby sie jeszcze imho informacja jaki jest zalecany czas na takie zadanie.
Ogólnie pomysł spoko
@matiit: Dzięki za uwagi, tag pewnie powstanie :) Muszę na razie naprodukować contentu i będę wrzucał co jakiś czas.
To znaczy, że mogę użyć np. Google’s distance matrix API? Jak coś dzieje się automatycznie, to nie trzeba nic robić. Fajnie byłoby inaczej sformułować to zdanie.
@MarcelMcOne: Rzeczywiście sformułowanie niefortunne, dzięki za zwrócenie uwagi! W pierwszej wersji była podpowiedź o Distance Matrixie, ale stwierdziłem, że to kolejne wyzwanie dla rozwiązującego - czy potrafi znaleźć