✨️ Obserwuj #mirkoanonim Używaliście może z tych tanich pasków do garmina z allegro za 50 zł? Warto? Mój oryginalny pasek silikonowy po jednym wypadzie na kajaki jest cały porysowany, a spływów na najbliższe 2 miesiące planuje z ekipą kilka. Z ekonomicznego punktu widzenia słabo wypada wydawanie 200 pln co kwartał na nowy pasek i stąd pytanie na tagu.
3 rok już na drugim zegarku używam paska nylonowego za 20zl z alli :) Dla mnie nylony na rzepy są najlepsze, a ten z alli jest lepsiejszy niż oryginalny garminowski nylon ;)
Nie lubię pasków z dziurkami, czasem ręce mi puchną, potem wracają do normy i przepięcie rzepa jest szybsze i łatwiejsze w ustawieniu niż standardowym pasku.
@teryuu: eee nie ma opcji zebys zgubil zegarek, jak sie rzepy odepna. Musialbyc dodatkowo wyszarpac pasek z teleskopow. Onwchodzi bardzo ciasno miedzy teleskop a bezel, a rzepy jeszcze utrudniaja jego montaz.
@PurpleHaze: no mi się dwa razy udało, na oryginalnym pasku z garmina enduro i na jakimś podrabianym z AliExpress. Generalnie super pasek, na siłkę czy jakieś spokojniejsze aktywności typu wędrówki górskie jest świetny. Ale na cokolwiek bardziej intensywnego czy kajaki to bym go nie zakładał bo musialbym na dnie rzeki zegarka szukac, a nurkować nie umiem ( ͡°͜ʖ͡°)
Używaliście może z tych tanich pasków do garmina z allegro za 50 zł? Warto?
Mój oryginalny pasek silikonowy po jednym wypadzie na kajaki jest cały porysowany, a spływów na najbliższe 2 miesiące planuje z ekipą kilka. Z ekonomicznego punktu widzenia słabo wypada wydawanie 200 pln co kwartał na nowy pasek i stąd pytanie na tagu.
#garmin #smartwarch #coros #suntoo
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: używaliśmy tych tanich, ale sprawdzonych pasków z Ali i warto :)
PS. ale głównie do dziś używam oryginalnego i... nie jest porysowany (a był już na kilku spływach, upadek rowerowy zaliczył)... szacun :)
źródło: temp_file.png3982650951963655405
Pobierz@mirko_anonim: Są ok. Uważaj tylko bo niektóre materiały mogą "uczulić", są np. osoby które na oryginał źle reagują :)
Dla mnie nylony na rzepy są najlepsze, a ten z alli jest lepsiejszy niż oryginalny garminowski nylon ;)
Nie lubię pasków z dziurkami, czasem ręce mi puchną, potem wracają do normy i przepięcie rzepa jest szybsze i łatwiejsze w ustawieniu niż standardowym pasku.
źródło: 20230612_122155
Pobierz