Aktywne Wpisy

IntruderXXL +141
Trochę przesadziłem z tą formą, no ale cóż płakać nie będę lol #chwalesie
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
źródło: Łapa
Pobierz
Lewusx +107
Za 9 tygodniu debiut na scenie PRO.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
źródło: IMG_2913
Pobierz

@mirko_anonim: czuje, ale najwyraźniej ma f----z, aby robić to "po bożemu".
W sumie to i tak lepiej, bo wielu facetów ma f----z "zalania" oczywiście pod warunkiem, że kobieta bierze pixy.
Pozostaje podwiązanie jajowodów.
Ewentualnie stosunek analny może być rozwiazaniem
Zawsze mnie śmieszą tacy faceci, co twierdzą, że mają kontrolę i dających radę, że to super metoda. Nie jeden się tak wpakował w alimenty.
Może zwyczajnie miałeś szczęście ( nawet jest przysłowie o szczęściu)? Może należysz do grona niemającego plemników w preejakulacie? Może masz problemy z płodnością i plemniki słabej jakości? Może partnerka ma problem z płodnością, albo co się zdarza razem macie problem z płodnością,
@mirko_anonim: nie wiem czego Ty sie boisz, troche kosztuje, ale zam zabieg to chwilka i tyle. Potem jestes bezpieczna, gumki nie zapewniaja 100% bezpieczenstwa, a przerywany to po prostu XD Preejakulat idzie jeszcze przed dojsciem, a niego ciaza tez moze byc.
A no i ja nikomu tego nie polecam, mało jest takich pro jak ja( ͡° ͜ʖ ͡°) a dzisiejsze vifony tego nie ogarną więc tym bardziej odradzam.
Czyli pewnie kumulacja. Krótki to się wyciaga kilka centymetrow w ciągu 0,01s, małym ruchem w tył i do tego plemniki z grupą inwalidzką. Jest jeszcze opcja regularnego seksu. Raz 2018, raz w 2019 itd
Przechwałki w stylu ,,szczupak to jest
@programista15cm: zapomniałam że grono wykopków nigdy nie uprawiało seksu i jedyne o nim wyobraźnie mają z p---o ¯\(ツ)/¯