✨ Obserwuj #mirkoanonim
mirasowie, co robić na urlopie? chodzi mi o jakąś formę spędzenia czasu poza domem, tak żeby wyjechać gdzieś na jeden dzień i coś pozwiedzać, odwiedzić jakieś miejsca gdzie normalnie nie ma się na to czasu. wzialem 2 tyg. urlopu i nie chce go spedzac w domu przed kompem.
mam w planach jechać na jakiś mecz, koncert, pojechać do jakiegoś aqua parku no ale co więcej jeszcze? jakieś pomysły na #slask ?
#pytanie #samotnosc #zalesie #kiciochpyta #slask #katowice
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
mirasowie, co robić na urlopie? chodzi mi o jakąś formę spędzenia czasu poza domem, tak żeby wyjechać gdzieś na jeden dzień i coś pozwiedzać, odwiedzić jakieś miejsca gdzie normalnie nie ma się na to czasu. wzialem 2 tyg. urlopu i nie chce go spedzac w domu przed kompem.
mam w planach jechać na jakiś mecz, koncert, pojechać do jakiegoś aqua parku no ale co więcej jeszcze? jakieś pomysły na #slask ?
#pytanie #samotnosc #zalesie #kiciochpyta #slask #katowice
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
- Najlepsze
- Wszystkie komentarze

Mirki! Co polecacie zobaczyć, zwiedzić na ślasku? Jakieś Palmiarnie, muzea, jeziora. Ogólnie ciekawe miejsca warte uwagi #slask #spierdotrip #katowice #gliwice #bytom #rybnik #zabrze #opole #bielskobiala #raciborz #tychy #zory #pszczyna #chorzow #polska
5 plusów
więcejOstrawa huta https://www.gdzielosponiesie.pl/2022/11/huta-vitkovice-ostrawa/
Wjedz sobie kolejką na Szyndzielnię połaź po górach.
Nie byłeś to wal na Guido nasza perełka lub pałac w Pszczynie.
Odnowili planetarium podobno warto zobaczyć.
Lubisz sie rozerwać to Zatorland, Z fajnych miasteczek to Cieszyn, Opole kawałek dalej Wrocław lub Kraków. Udanego urlopu :)
@mirko_anonim: wyjechac na wakacje? city break? wyjazd na narty, na zagle?
dziękuję reszcie :)
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91