Aktywne Wpisy
kwiat_pustyni626 +69
źródło: 1000002342
Pobierz
Necrofallus +216
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000002342
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Czy ktoś tu pracuje albo miał rozmowę w #google ?
Wysyłałem już CV kilka razy i zawsze jestem odrzucany bez nawet jakiegokolwiek kontaktu. Aplikowałem na takie stanowiska gdzie naprawdę spełniam wymagania Preferred (oprócz master/phd) i nic.
Wydaje mi się, że pracowałem z fajnymi technologiami no i też w dużych korpo, nie żadne noname januszexy, mam też LinkedIn z rekomendacjami.
Jedynie co mi przychodzi do głowy to kwestia edukacji, skończyłem jedynie licencjat (magisterka w trakcie ale nie dokończona) i to nie na jakiejś topowej uczelni, ale czy to jest aż taki dealbreaker przy kilkuletnim doświadczeniu żeby nawet nie mieć telefonu/maila od HR?
#pracait #programista15k #korposwiat
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: a znasz kogoś kto pracuje w google? tzn kogo szukają w ogóle do tego oddziału, może samych klepaczy, dzieciaków z wysoką rotacją, a nie wymiataczy
@mirko_anonim: masz odpowiedź, ale ponoć studia są niepotrzebne xD
@wincenty1: Ehh to by się
Może cv - dobre studia ze sztuczną inteligencją, praca magisterska w tymże temacie + kilka fajnych miejsc pracy np w security.
@Bejro: to CRUDowcy tu Cie nienawidzą
@mirko_anonim: w nowej rzeczywistości może być. Boleśnie są weryfikowane te teorie, jakoby studia były zbędne. One zawsze były zabezpieczeniem na ciężkie czasy, nie na eldorado.
phd zrob najpierw