Aktywne Wpisy

31 maja pierwszy raz bede leciał samlotem a 7 czerwca drugi raz. Znając moje szczeście to sie pewnie rozbijemy
DoktorMorela +12
Nic mnie tak nie bawię jak ból d--y wykopkow ze lekarze zarabiają od nich wiecej xd
Tymczasem przeciętny wykopek ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, nie potrafi pisać, ma nikłe pojęcie o czymkolwiek i nawet nie trzymał laski za rękę xd
Wieksza czesc tego narodu ma problem z przyswojeniem wiedzy ze szkoly podstawowej. Dalej jest tylko gorzej. O czym my w ogóle dyskutujemy xd
#lekarze #lekarz #zarobki
Tymczasem przeciętny wykopek ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem, nie potrafi pisać, ma nikłe pojęcie o czymkolwiek i nawet nie trzymał laski za rękę xd
Wieksza czesc tego narodu ma problem z przyswojeniem wiedzy ze szkoly podstawowej. Dalej jest tylko gorzej. O czym my w ogóle dyskutujemy xd
#lekarze #lekarz #zarobki

Czy ktoś ma doświadczenie jak wygląda praca biurowa w #hiszpania jako obcokrajowiec? Zbyt idealne wydaje mi się to wszystko, tzn. na linkedin jest sporo pracy biurowej typu #it czy inne #finanse (różny poziom doświadczenia), głównie w Barcelonie i Madrycie. O dziwo sporo wymaga tylko angielskiego i oferuje nawet prace zdalną. Dodatkowo Hiszpania wydaje się całkowitym przeciwieństwem do Polski jeśli chodzi o kulture zapie*dolu, już nie mówiąc o pogodzie itp.
Przecież pierwsza myśl to po co klepać excele w SSC/BPO/GBS korpo gdzieś w Warszwie, Krakowie czy Wrocławiu skoro można sobie jechać do takiej Hiszpanii, ogarnąć mieszkanie 1h od centrum i robić sobie luźno zdalnie dla jakiegoś tamtejszego #korpo czy startupu a nawet nauka #hiszpanski jest dla mnie łatwa. Coś zbyt idealne się to wydaje bo każdy by tak zrobił przecież :D
#praca #pracazdalna #homeoffice #pieniadze #biznes #emigracja #barcelona #madryt #korposwiat #pracbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer
@mirko_anonim: to dość optymistyczne założenia - jasne, że można, ale wcale nie będzie łatwo się tak ustawić. Na lepiej płatne generyczne stanowiska będzie spora konkurencja, więc czym chcesz się wyróżnić? Hiszpańskim też wypadałoby nie odstawać. Realnie to już nawet nieco ponad 2k netto byłoby całkiem dobre, ale w pojedynkę wciąż odczuwalnie zjadłby
Komentarz usunięty przez autora
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi