Aktywne Wpisy

Besalama +180
Od prawie 3 tygodniu chodzę na siłownię I muszę powiedzieć że baby na siłce to porażka. Sama jestem dziewczyną i ubieram się normalnie, luźne spodenki i koszulka bo moim celem na siłce jest ćwiczyć ale inne dziewczyny? Chyba myślą że są w burdelu zamiast na siłowni. I tylko się wypinają. Cringe. Chyba nie ma bardziej zboczonych osób jak baby na siłce. Zazwyczaj wtedy idę poćwiczyć w miejsce gdzie więcej jest facetów niż

Gomorakazowa +99
Pytanie do tych, co mówią, że to normalna letnia #pogoda :
Ostatnio często Warszawa, obok Reykjaviku, jest najzimniejszą europejską stolicą. Czy to jest według was lipcowa norma?
Ostatnio często Warszawa, obok Reykjaviku, jest najzimniejszą europejską stolicą. Czy to jest według was lipcowa norma?
źródło: Screenshot_20260723_141149_Weather&Radar
Pobierz

Jaki kraj będzie najlepszy do #emigracja? Znam angielski i myślę że nie byłoby problemu nauczyć się przynajmniej komunikatywnie lokalnego języka. Moje doświadczenie to głównie korpo w Polsce typu SSC, czyli wiecie jakieś GL, raporting i te sprawy. Celowałbym raczej w zachód lub północ bo wydają mi się najlepsze do życia i relatywnie blisko do Polski w razie czego.
#praca #korpo #pracazdalna #homeofice #niemcy #norwegia #szwecja #holandia #uk #dania
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Jaki kraj?
@Kokokolinoo: spójrz na tytuł mądralo ;p
@maszynista_grot: Pewnie glosuja ci co tam byli. I wiedza jak jest naprawde.
A zyje sie normalnie.
@mirko_anonim: kolega chce do UK a nie wie, że pisze się reporting a nie raporting?
@adamsowaanon: Napisz tak ogólnie jakie tam są wizy, możliwości legalnego pobytu do czasu obywatelstwa czyli 4 lata jeśli mam 34 lata? Sposoby, tok postępowania? Z tego co na szybko szukam to wizy studenckie są dostępne po 35 roku życia. Czy łatwo o wizę pracowniczą przy jakichś pracach niespecjalistycznych?
@cotozazycie: Ja tam jechalem na 3 miesiecznej wizie turystycznej, kupilem dom w uk i raczej sie tam nie przeniose, choc to bylo by cos pieknego.