Wpis z mikrobloga

✨️ Gdzie poznać kobietę do założenia rodziny?
Eksperci od #demografia powiedzcie mi gdzie mogę poznać kobietę, z którą mógłbym założyć rodzinę? Mam 30 lat, własne mieszkanie i szukam partnerki od 19 roku życia. Na aplikacjach randkowych spotykam się głównie z ghostingiem, a w świecie rzeczywistym, kiedy próbowałem zagadać, też nie trafiałem na zainteresowanie. Dodatkowo na kursach tańca jest zwykle nadwyżka mężczyzn.

Czy rzeczywiście mamy kryzys demograficzny? Moim zdaniem, gdyby problem był tak duży, dawno dostałbym jakąś pomoc, skoro nie radzę sobie na „anarcho-kapitalistycznym” rynku matrymonialnym.
#zalesie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: jako posiadacz baby pozwól że Ci coś powiem, skondensuje Ci to wszystko w zwartą i gotową treść, do której będziesz mógł sobie wracać za każdym razem jak znowu wpadniesz na pomysł żeby mieć babe.
Jedno co ci powiem, to ci powiem tak. I warto żebyś to zapamiętał na dłużej, bo nie znasz dnia ani godziny. I nie chodzi o zegarek, czy kalendarz. Tak po prostu się mówi jak chcesz
  • Odpowiedz
Ja swoją znalazłem na badoo. Mamy te same cele, poglady i upodobania w łóżku. Pochodzi z pełnej rodziny gdzie matka szanuje ojca, to też i szanuje i mnie oraz wspiera całym sercem. I co dziwnego z małym przebiegiem - że wręcz czasami mnie w-----a, że nie potrafi robić różnych rzeczy, ale związek udany na 100%. Wcześniej odbyłem dziesiątki randek i zaliczyłem sporo małolat. I tak - mamy kryzys demograficzny i kryzys samotności.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: @hydrant123 @ShawnSpencer @Wojciech_Skupien

W Europie w wieku 18-40lat brakuje 50 MILIONOW kobiet, w Polsce brakuje 2-3 milionów kobiet.
Tak żeby starczyło dla każdego.

Dodatkowo z tych brakujących to kilka milionów kobiet w Europie ma tatuaże, niebieskie kłaki, ostre feministyczne poglądy, karuzele kutang za sobą, choroby weneryczne, psychiczne, są samotnymi matkami po Chadach, nie chcą
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: joga, pozdrawiam (apkami się nie przejmuj bo tam jest 90% mężczyzn)

ale serio joga, regularne zajęcia, szkoły jogi robią też wyjazdy (w góry, na mazury)

kluczowy jest powtarzalny, niezobowiązujący kontakt (tak jak kiedyś w szkole czy w pracy), taka bliskość sprawia że ludzie mniej patrzą na wygląd a bardziej dostrzegają osobę
  • Odpowiedz