Wpis z mikrobloga

✨️ Problemy zdrowotne, które zniechęcają do działania
Czy jest tu jakiś #lekarz na wykopie? Odkąd pamiętam mam problemy a nawet z wiekiem się nasilają, pomimo dobrych ogólnie wyników badań:
- zmęczony 24/7 ile bym nie spał (z czego najchętniej to bym spał po 11-12h)
- nie odczuwam żadnych pozytywnych emocji, głównie negatywne lub apatia
- nic mnie nie cieszy, zero motywacji, zerowe #libido (a #testosteron mam w normie)
- nie potrafię czytać książek, na niczym się skupić + mam tendencje to zerkanai non stop w telefon albo sprawdzania wiele rzeczy na raz
- w wieku 30 lat czuje się fizycznie i psychicznie jakbym miał 70 lat
- natłok myśli, non stop analizuje, przeżywam, kłócę się z kimś głowie, rozważam scenariusze i na koniec dnia jestem wyczerpany mimo że nic się realnie nie wydarzyło
- non stop chodzę zdenerwowany, sfrustrowany
- z wiekiem brzuch, utrata włosów, zmęczona zaokrąglona twarz, zmęczone oczy, dłużej choruje jak mnie coś weźmie

#zdrowie #psychiatra #psychologia #adhd #depresja #psychiatria #autyzm #przegryw #medycyna #nerwica

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: może spróbuj zrzucić nadwagę. Zacznij ćwiczyć lub więcej chodzić / trochę biegać. Masz koszmary senne? Pamiętaj, że chodzi tylko o testosteron całkowity, ale wolny też. Można mieć dużo całkowitego i mało wolnego i jest kiszka. Przydałby się Ci jakiś detox od telefonu, może coś w tej sferze zmień? Usuń aplikacje, które pożerają najwięcej Twoje uwagi?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zespol obturacyjnego bezdechu sennego. Sleep Apnea Syndrome.
Wysoki kortyzol spadek libido depresja

wniosek: Schlaflabor czyli po polsku na przyklad Ośrodek Medycyny Snu Instytutu Psychiatrii i Neurologii
  • Odpowiedz