Aktywne Wpisy

jmuhha +4
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego kierowcy pozwalają jeździć dziecku bez przypiętego wozka? ლ(ಠ_ಠ ლ)
źródło: 1000021960
Pobierz
gerwazy-oko +17
dopoki na #linux nie bedzie mozna grac we wszystkie mozliwe gry
dopoki na #linux nie bedzie wszystkich sterownikow do sprzętu (nie mowie tu o sterownikach do sprzetu w pc)
dopoki #linux nie bedzie prostym i intuicyjnym systemem
nigdy nie dogoni #windows
jest 2025 rok linuksiarze spamuja tym linuchem kazdego dnia zamiast pochylic sie nad powyzszymi problemami. gwarantuje ze jakbym mogl np sprawic ze moj
dopoki na #linux nie bedzie wszystkich sterownikow do sprzętu (nie mowie tu o sterownikach do sprzetu w pc)
dopoki #linux nie bedzie prostym i intuicyjnym systemem
nigdy nie dogoni #windows
jest 2025 rok linuksiarze spamuja tym linuchem kazdego dnia zamiast pochylic sie nad powyzszymi problemami. gwarantuje ze jakbym mogl np sprawic ze moj

oco chodzi z tymi wiecznymi masami i redukcjami? każdy jest albo na redukcji albo masie. a kiedy przychodzi moment w którym po prostu jest się na zerze i utrzymuje się to,.co się zbudowało? dlaczego masa z redukcja się ciągle przeplatają ? pytanie 100% serio więc się nie śmiejcie, po prostu tego nie rozumiem:( #dieta #silownia #mikrokoksy #mirkokoksy #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
W plusie kalorycznym (czyli na masie) robi się bardziej efektywne treningi, które przekładają się na lepsze przyrosty mięśni. Jednak razem z mięśniem dokłada się tkanki tłuszczowej. Gdy ktoś dojdzie do momentu, gdy ta tkanka tłuszczowa przeszkadza mu w akceptacji siebie lub wpływa na zdrowie zazwyczaj przechodzi na redukcję, aby tkankę tłuszczową zrzucić i zachować jak najwiećej masy mieśniowej. W deficycie kalorycznym czyli na redukcji b. cieżko się rozwijać treningowo
No i jak nie ma utrzymania jak jest? Ja jestem od jakiegoś czasu właśnie na utrzymaniu i zastanawiam się nad redukcją dopiero na lato. A dlaczego redukcja? Bo naturalną do zdobycia