✨️ Czy dieta może zniszczyć związek?Ⓘ Kobieta ma do mnie pretensje, bo nie chce jesc jej posiłków.
Sytuacja jest taka, że jestem na redukcji I ważę wszystko, liczę kalorie, mam zamknięty jadłospis I tylko w ramach niego cos podmieniam. Jest on rowniez prosty, bo dla mnie sie liczy makro. a nie smak. Na pewno na tym tagu rozumiecie jak ważne jest liczenie kalorii podczas redukcji.
Jednak moja kobieta ma do mnie pretensje, bo nie moze sie spełniać w kuchni, skoro ja jem podstawowe produkty i posiłki typu np. ziemniaki kurczak warzywa albo twarog z jogurtem naturalnym. A ona by chciała gotować jak w restauracji, sosy, sałatki, surówki, tłuste mięso. Ważenie przez nia skladnikow nie wchodzi w grę, bo raz ze nie bede jej o to prosił, dwa ze nie ufam jej ze bedzie liczyć dokladnie, a trzy to ze przy takiej skali jej potraw to ona nawet nie jest w stanie dobrze policzyć tego.
Mam nadzieje ze nasz zwiazek sie przez to nie rozpadnie, ale jak bede jednak musiał wybrać to niestety ale 10% bf to moje marzenie od lat, a kobiete zawsze moge inna znaleźć.
Mam nadzieje ze nasz zwiazek sie przez to nie rozpadnie, ale jak bede jednak musiał wybrać to niestety ale 10% bf to moje marzenie od lat, a kobiete zawsze moge inna znaleźć.
@mirko_anonim: Lepiej zacznij już szukać z takim podejściem
@mirko_anonim: 1. Skoro kochasz bardziej dietę niż swoją kobietę, to po co w ogóle jesteś z nią w związku? Jaki jest sens, skoro cały czas w powietrzu ma wisieć "zawsze mogę inną babę znaleźć"? 2. Jesteś w związku, ufasz kobiecie na tyle żeby dzielić z nią życie, zapewne też intymność, ale nie zaufasz w kwestii liczenia kalorii. Ty widzisz w ogóle co piszesz? 3. Jeśli w tak pierdołowatej sprawie nie
@mirko_anonim: o ja, ja bym chciała, żeby mój niebieski odżywiał się sam zdrowo i sobie chociaż czasem ugotował coś więcej niż kanapka, żebym ja nie musiała wiecznie ogarniać obiadów, zakupów, czy wszystko jest w lodówce itd., a nie że jak ja nie ugotuję, to on będzie jadł niezdrowe gotowce i żył na kanapkach xD Wszędzie trawa bardziej zielona¯\(ツ)/¯
niezależny-sprzymierzeniec-11: @ Krolowa_Nauk wiesz, że uzależnił się od Ciebie dorosły chłop, jak dziecko poniżej 10 lat od matki. Co potem, jak nie wypierzesz to będzie chodził w brudnych? A jak mu nie wskażesz, co ubrać to będzie chodził w tych samych w kółko? A jak nie posprzątasz to będzie bajzel, itd. Ogarnij się, bo inaczej on się nie ogarnie. Jak nie zje to nie zje, jest dorosły.
Kobieta ma do mnie pretensje, bo nie chce jesc jej posiłków.
Sytuacja jest taka, że jestem na redukcji I ważę wszystko, liczę kalorie, mam zamknięty jadłospis I tylko w ramach niego cos podmieniam. Jest on rowniez prosty, bo dla mnie sie liczy makro. a nie smak. Na pewno na tym tagu rozumiecie jak ważne jest liczenie kalorii podczas redukcji.
Jednak moja kobieta ma do mnie pretensje, bo nie moze sie spełniać w kuchni, skoro ja jem podstawowe produkty i posiłki typu np. ziemniaki kurczak warzywa albo twarog z jogurtem naturalnym. A ona by chciała gotować jak w restauracji, sosy, sałatki, surówki, tłuste mięso. Ważenie przez nia skladnikow nie wchodzi w grę, bo raz ze nie bede jej o to prosił, dwa ze nie ufam jej ze bedzie liczyć dokladnie, a trzy to ze przy takiej skali jej potraw to ona nawet nie jest w stanie dobrze policzyć tego.
#silownia #redukcja #zwiazki #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
Macie 15 lat? Jak chce gotować coś innego to niech gotuje tylko dla siebie, jak zrobi większą ilość to po prostu dłużej będzie to jadła.
@mirko_anonim: Lepiej zacznij już szukać z takim podejściem
1. Skoro kochasz bardziej dietę niż swoją kobietę, to po co w ogóle jesteś z nią w związku? Jaki jest sens, skoro cały czas w powietrzu ma wisieć "zawsze mogę inną babę znaleźć"?
2. Jesteś w związku, ufasz kobiecie na tyle żeby dzielić z nią życie, zapewne też intymność, ale nie zaufasz w kwestii liczenia kalorii. Ty widzisz w ogóle co piszesz?
3. Jeśli w tak pierdołowatej sprawie nie
@southlander: Ja prdle jaki spermiarz.
wiesz, że uzależnił się od Ciebie dorosły chłop, jak dziecko poniżej 10 lat od matki. Co potem, jak nie wypierzesz to będzie chodził w brudnych? A jak mu nie wskażesz, co ubrać to będzie chodził w tych samych w kółko? A jak nie posprzątasz to będzie bajzel, itd. Ogarnij się, bo inaczej on się nie ogarnie. Jak nie zje to nie zje, jest dorosły.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz