Wpis z mikrobloga

✨️ Czy dieta może zniszczyć związek?
Kobieta ma do mnie pretensje, bo nie chce jesc jej posiłków.

Sytuacja jest taka, że jestem na redukcji I ważę wszystko, liczę kalorie, mam zamknięty jadłospis I tylko w ramach niego cos podmieniam. Jest on rowniez prosty, bo dla mnie sie liczy makro. a nie smak. Na pewno na tym tagu rozumiecie jak ważne jest liczenie kalorii podczas redukcji.

Jednak moja kobieta ma do mnie pretensje, bo nie moze sie spełniać w kuchni, skoro ja jem podstawowe produkty i posiłki typu np. ziemniaki kurczak warzywa albo twarog z jogurtem naturalnym. A ona by chciała gotować jak w restauracji, sosy, sałatki, surówki, tłuste mięso. Ważenie przez nia skladnikow nie wchodzi w grę, bo raz ze nie bede jej o to prosił, dwa ze nie ufam jej ze bedzie liczyć dokladnie, a trzy to ze przy takiej skali jej potraw to ona nawet nie jest w stanie dobrze policzyć tego.

Mam nadzieje ze nasz zwiazek sie przez to nie rozpadnie, ale jak bede jednak musiał wybrać to niestety ale 10% bf to moje marzenie od lat, a kobiete zawsze moge inna znaleźć.

#silownia #redukcja #zwiazki #rozowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mam nadzieje ze nasz zwiazek sie przez to nie rozpadnie, ale jak bede jednak musiał wybrać to niestety ale 10% bf to moje marzenie od lat, a kobiete zawsze moge inna znaleźć.

@mirko_anonim: Lepiej zacznij już szukać z takim podejściem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
1. Skoro kochasz bardziej dietę niż swoją kobietę, to po co w ogóle jesteś z nią w związku? Jaki jest sens, skoro cały czas w powietrzu ma wisieć "zawsze mogę inną babę znaleźć"?
2. Jesteś w związku, ufasz kobiecie na tyle żeby dzielić z nią życie, zapewne też intymność, ale nie zaufasz w kwestii liczenia kalorii. Ty widzisz w ogóle co piszesz?
3. Jeśli w tak pierdołowatej sprawie nie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: o ja, ja bym chciała, żeby mój niebieski odżywiał się sam zdrowo i sobie chociaż czasem ugotował coś więcej niż kanapka, żebym ja nie musiała wiecznie ogarniać obiadów, zakupów, czy wszystko jest w lodówce itd., a nie że jak ja nie ugotuję, to on będzie jadł niezdrowe gotowce i żył na kanapkach xD Wszędzie trawa bardziej zielona¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
niezależny-sprzymierzeniec-11: @ Krolowa_Nauk
wiesz, że uzależnił się od Ciebie dorosły chłop, jak dziecko poniżej 10 lat od matki. Co potem, jak nie wypierzesz to będzie chodził w brudnych? A jak mu nie wskażesz, co ubrać to będzie chodził w tych samych w kółko? A jak nie posprzątasz to będzie bajzel, itd. Ogarnij się, bo inaczej on się nie ogarnie. Jak nie zje to nie zje, jest dorosły.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz
  • Odpowiedz