Wpis z mikrobloga

✨️ Gdzie kupić Yohimbinę w dobrej cenie?
Mirki, gdzie teraz kupujecie (najtaniej) Yohimbine?

#mikrokoksy #mirkokoksy #suplementy #silownia #trening #redukcja #yohimbine

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@znowuzapomnialemhasla: Właśnie nie. Taką przedtreningówkę mającą w porcji 400-500mg kofeiny i jeszcze kilka innych stymulantów zamawiasz normalnie. A johe której 80% ludzi w żaden sposób nie czuje negatywnie, już nie.
  • Odpowiedz
@Lewusx: Jaka przedtrenigowka w porcji ma 500mg kofeiny i ja sobie normalnie kupisz w sklepie? Ja wiem, że zaraz ktoś powie, że można wziąć 5 "rekomendowanych" dawek i będzie 500mg, no ale nie o to chodzi. W dodatku opieranie rekomendacji dotyczącej stosowania danej substancji na zasadzie "yyy mi po niej nic nie jest", po czym dosłownie podanie wymyślonego procentu na potwierdzenie tezy xD
  • Odpowiedz
  • 0
@bartt345: Hyperion z jakiejś czeskiej marki. Normalnie w sklepie miałem na myśli internetowym, dlatego, że joha już w sklepach internetowych jest coraz ciężej dostępna i wycofywana.

Wymyślony procent na potwierdzenie tezy, miał na celu uświadomienie ludziom, że walenie chorych ilości kofeiny jest bardziej szkodliwe, niż użycie 5-10mg johimbiny.

Ja sam rzadko kiedy używam przedtreningowki i to takiej z której łyknę 200-250mg kofeiny. (Niecała miarka)
  • Odpowiedz
  • 0
@bartt345: To bardziej kwestia tego, że yohimbine jest tak słaba, ze to nie jest tak, że większość nie czuje jej negatywnie - jej po prostu nie czuć, bo ch..a daje. XD
  • Odpowiedz
  • 0
@Lewusx: schowaj sie typie do szafy a nie wymyślasz jakieś procenty. Walisz 2-3g towaru a płaczesz o szkodliwości 500mg kofeiny XD
  • Odpowiedz